Ferry Bastia - Livorno

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  4 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Bastia - Livorno veerdienst verbindt Corsica met Italie en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries en Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Bastia - Livorno, zullen we ook resultaten weergeven voor Bastia - Genua, Bastia - Savona en Porto Vecchio - Piombino om u op het beste moment van Corsica naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Bastia naar Livorno met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Bastia. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Bastia naar Livorno vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Bastia naar Livorno, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Bastia naar Livorno, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Livorno

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Bastia naar Livorno. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Bastia naar Livorno is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Bastia - Livorno prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Bastia naar Livorno verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Bastia - Livorno ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Bastia naar Livorno route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Bastia naar Livorno reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Bastia - Livorno is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 09 Sep 2019
  Vakantie
  • Het is prima geregeld, alleen het aanbrengen van wijziging in de reisdatum is prijzig.

   Beoordeling door JAN DE WIT

 • 29 Jul 2017
  Prima reis maar die vertraging onacceptabel!
  • Een vertraging van bijna twee uur zonder enig excuses of melding vooraf en achteraf is geen goede zaak. Wij kwamen hierdoor behoorlijk in de problemen.

   Beoordeling door Albertus

 • 27 Aug 2016
  Overtocht naar Livorno
  • Wij waren ruim op tijd in de haven van Bastia en stonden dus vooraan. De ferry bleek later gewoon 4 uur vertraging te hebben en daarvan werden wij NIET van op de hoogte gehouden. Dus sta je op het haventerrein in Bastia 30 graden in de zon te wachten op de boot. Niemand vertelde ons de juiste vertraging en daardoor kon je ook niet even weg gaan om wat te kopen in de stad o.i.d. Dat was heel frustrerend, Dat een Ferry om wat voor reden vertraging op loopt kan gebeuren maar hou de mensen op de hoogte en deel wat water uit in de brandende zon, kortom doe iets maar laat de wachtenden niet in het ongewisse. De bootreis is verder prima verlopen.

   Beoordeling door Ruud Anneese

 • 28 May 2016
  Geduld en chaos
  • Anderhalf uur te laat vertrokken terwijl het eerste afvaart van de dag was. Parkeren op autodek als sardientjes waardoor ook het lossen alleen maar chaos werd

   Beoordeling door M. du Pree

 • 07 Sep 2014
  Gewoon goed. Maar zoals altijd vieze wc's.
  • Goede overtocht gehad. Eten is prima. Maar zoals bij alle overtochten waren de wc's vies.

   Beoordeling door RB

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen