Ferry Bonifacio - Santa Teresa Gallura

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan

De Bonifacio - Santa Teresa Gallura veerdienst verbindt Corsica met Italie en wordt momenteel aangeboden door Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Bonifacio - Santa Teresa Gallura, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Corsica naar Italie te krijgen voor de beste prijs:

 • Ajaccio - Porto Torres
 • Porto Vecchio - Golfo Aranci
 • Porto Vecchio - Porto Torres
 • Propriano - Porto Torres

Boek een ferry van Bonifacio naar Santa Teresa Gallura met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Bonifacio. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Bonifacio naar Santa Teresa Gallura vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Bonifacio naar Santa Teresa Gallura, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Bonifacio naar Santa Teresa Gallura, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Santa Teresa Gallura

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Bonifacio naar Santa Teresa Gallura. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Bonifacio naar Santa Teresa Gallura is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Bonifacio - Santa Teresa Gallura prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Bonifacio naar Santa Teresa Gallura verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Bonifacio - Santa Teresa Gallura ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Bonifacio naar Santa Teresa Gallura route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Bonifacio naar Santa Teresa Gallura reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Bonifacio - Santa Teresa Gallura is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 19 Aug 2019
  Prima bootreis, goede cabine, goede organisatie.
  • De zaken zijn uitstekend georganiseerd waardoor het boarden en het verkrijgen van een hut heel snel gaan. Ook het ontladen op de plek van bestemming gaat uitstekend. Tip. neem zelf iets te eten en te drinken mee en laat de Aperol Spritz die ze aan dek aanbieden staan. Die is heel duur en erg waterig. Het hel glas wordt gevuld met ijs en veel spuitwater waardoor het geen Aperol Spritz meer is.

   Beoordeling door Luc

 • 23 May 2015
  Hoop jongens in een oude schuit
  • Wat mij opviel is de leeftijd van deze oude schuit, voor de rest is de prijs in verhouding met andere overtochten erg duur 1 uur met auto voor 80 euro Toulon -Ajjaccio 8.5uur 122euro.

   Beoordeling door Anon

 • 03 Sep 2012
  Corsica - Sardinie
  • Mooie overzet van Corsica naar Sardinie. Goed geregeld, vriendelijke mensen en stipt.

   Beoordeling door GERRY PEETERS

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen