Ferry Brindisi - Patras

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3 overtochten per week
  16 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Brindisi naar Patras verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Brindisi - Patras ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Brindisi naar Patras route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Brindisi naar Patras reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Brindisi - Patras is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 16 May 2015
  Ondermaats comfort.
  • Direct bij het inchecken overviel ons reeds een onaangenaam gevoel. De entree werd welhaast geblokkeerd door "ongure" types waardoor wij de motor niet alleen wilden laten. Later bleek dat deze en nog veel meer van deze personen de boot zouden bevolken. Zij deden dit alsof ze thuis waren en blokkeerden letterlijk alle gangpaden door met dekens en anderzins languit te gaan liggen slapen. De door ons gereserveerde stoelen waren bv niet berijkbaar. Om konflikten te voorkomen hebben wij interventie van het personeel afgeslagen. Wij beseffen dat het om passagiers gaat maar de tolerantie van de maatschappij is vééél te groot. Door het luidruchtige en associale gedrag van genoemde passagiers, mede veroorzaakt door zelf meegenomen drank, alsmede de veel te krap opgestelde Pulmanstoelen is onze trip er een geworden van "gelukkig, we zijn er". Om ons te verzekeren van enig comfort boekten wij de Pulmanstoelen. Dat was achteraf overbodig want iedereen nam gewoon betaald of onbetaald de plaats waar hij of zij zin in had, de massa maakte dat er toch niets aan gedaan kon worden. Over het toiletgebruik zal ik maar zwijgen! De aansluitende trip van Pireus naar Rhodos met Blue Star Seaways was 1000x aangenamer.

   Beoordeling door Cees

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen