Ferry Brindisi - Patras

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  16 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Brindisi - Patras veerdienst verbindt Italie met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door Grimaldi Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Brindisi - Patras, zullen we ook resultaten weergeven voor Bari - Igoemenitsa, Bari - Patras en Brindisi - Igoumenitsa om u op het beste moment van Italie naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Brindisi naar Patras met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Brindisi. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Brindisi naar Patras vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Brindisi naar Patras, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Brindisi naar Patras, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Patras

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Brindisi naar Patras. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Brindisi naar Patras is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Brindisi naar Patras verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Brindisi - Patras ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Brindisi naar Patras route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Brindisi naar Patras reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Brindisi - Patras is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 16 May 2015
  Ondermaats comfort.
  • Direct bij het inchecken overviel ons reeds een onaangenaam gevoel. De entree werd welhaast geblokkeerd door "ongure" types waardoor wij de motor niet alleen wilden laten. Later bleek dat deze en nog veel meer van deze personen de boot zouden bevolken. Zij deden dit alsof ze thuis waren en blokkeerden letterlijk alle gangpaden door met dekens en anderzins languit te gaan liggen slapen. De door ons gereserveerde stoelen waren bv niet berijkbaar. Om konflikten te voorkomen hebben wij interventie van het personeel afgeslagen. Wij beseffen dat het om passagiers gaat maar de tolerantie van de maatschappij is vééél te groot. Door het luidruchtige en associale gedrag van genoemde passagiers, mede veroorzaakt door zelf meegenomen drank, alsmede de veel te krap opgestelde Pulmanstoelen is onze trip er een geworden van "gelukkig, we zijn er". Om ons te verzekeren van enig comfort boekten wij de Pulmanstoelen. Dat was achteraf overbodig want iedereen nam gewoon betaald of onbetaald de plaats waar hij of zij zin in had, de massa maakte dat er toch niets aan gedaan kon worden. Over het toiletgebruik zal ik maar zwijgen! De aansluitende trip van Pireus naar Rhodos met Blue Star Seaways was 1000x aangenamer.

   Beoordeling door Cees

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen