Ferry Brindisi - Igoumenitsa

kaart

Ophalen prijsopgave

 • onregelmatige overtochten
  2 uur 56 min
 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Brindisi - Igoumenitsa veerdienst verbindt Italie met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door European Seaways en Grimaldi Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Brindisi - Igoumenitsa, zullen we ook resultaten weergeven voor Bari - Igoemenitsa, Bari - Patras en Brindisi - Patras om u op het beste moment van Italie naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Brindisi naar Igoumenitsa met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Brindisi. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Brindisi naar Igoumenitsa vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Brindisi naar Igoumenitsa, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Brindisi naar Igoumenitsa, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Igoumenitsa

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Brindisi naar Igoumenitsa. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Brindisi naar Igoumenitsa is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Brindisi naar Igoumenitsa verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Brindisi - Igoumenitsa ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Brindisi naar Igoumenitsa route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Brindisi naar Igoumenitsa reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Brindisi - Igoumenitsa is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 28 Jul 2019
  Eurpoen Seaways
  • Not so friendly staff. No breakfast restaurant.

   Beoordeling door MICHAEL BRYCE

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen