Ferry Brindisi - Korfoe

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 3 overtochten per week
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Brindisi - Korfoe veerdienst verbindt Italie met Ionische Eilanden en wordt momenteel aangeboden door European Seaways en Grimaldi Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Brindisi - Korfoe, zullen we ook resultaten weergeven voor Ancona - Corfu en Bari - Corfu om u op het beste moment van Italie naar Ionische Eilanden te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Brindisi naar Korfoe met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Brindisi. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Brindisi naar Korfoe vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Brindisi naar Korfoe, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Brindisi naar Korfoe, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Korfoe

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Brindisi naar Korfoe. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Brindisi naar Korfoe is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Brindisi - Korfoe prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Brindisi naar Korfoe verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Brindisi - Korfoe ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Brindisi naar Korfoe route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Brindisi naar Korfoe reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Brindisi - Korfoe is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 10 Aug 2016
  Overtocht naar Griekenland
  • Wat een teleurstelling. Vreselijk oud schip met oude faciliteiten. Hadden een hut geboekt, maar dat stelde helaas ook niet veel voor. Volgende keer maar met een andere ferry.

   Beoordeling door tinus

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen