Ferry Cadiz - Santa Cruz de Tenerife

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  24 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Cadiz - Santa Cruz de Tenerife veerdienst verbindt Spanje met Tenerife en wordt momenteel aangeboden door Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Cadiz - Santa Cruz de Tenerife, zullen we ook resultaten weergeven voor Huelva - Santa Cruz de Tenerife om u op het beste moment van Spanje naar Tenerife te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Cadiz. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Santa Cruz de Tenerife

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Cadiz - Santa Cruz de Tenerife ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Cadiz - Santa Cruz de Tenerife is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 22 Dec 2018
  Goed
  • Ferry is goed

   Beoordeling door Anon

 • 01 Dec 2014
  reis Cadiz naar Tenerife
  • Het is geen cruise maar wat je nodig hebt is er, zeker als je een 4persoons cabin voor twee personen hebt. Het personeel is vriendelijk en het is schoon!Wel jammer dat het bij een zonnige overtocht niet mogelijk is om op het dek te zitten.

   Beoordeling door overtocht Cadiz naar Tenerife

 • 11 Nov 2012
  leuke ervaring ;-)
  • 50 uur op een boot zonder TV/internet of een film is 'beetje' saai..verder alles goed verzorgd

   Beoordeling door Ed Mijnans

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen