Ferry Caen - Portsmouth

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  5 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Caen - Portsmouth veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door Brittany Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Caen - Portsmouth, zullen we ook resultaten weergeven voor Dieppe - Newhaven om u op het beste moment van Frankrijk naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Caen naar Portsmouth met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Caen. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Caen naar Portsmouth vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Caen naar Portsmouth, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Caen naar Portsmouth, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Portsmouth

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Caen naar Portsmouth. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Caen naar Portsmouth is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Caen - Portsmouth prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Caen naar Portsmouth verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Caen - Portsmouth ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Caen naar Portsmouth route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Caen naar Portsmouth reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Caen - Portsmouth is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 18 Aug 2019
  Goede en comfortabele overtocht
  • Prima reis gehad, lekkere koffie en taartjes van een heerlijke patissier!

   Beoordeling door Anon

 • 18 Aug 2019
  Comfortabele reis
  • Prima overtocht!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen