Ferry Cairnryan - Belfast

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 5-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Cairnryan - Belfast veerdienst verbindt Schotland met Northern Ireland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Cairnryan - Belfast, zullen we ook resultaten weergeven voor Cairnryan - Larne en Liverpool Birkenhead - Belfast om u op het beste moment van Schotland naar Northern Ireland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Cairnryan naar Belfast met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Cairnryan. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Cairnryan naar Belfast vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Cairnryan naar Belfast, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Cairnryan naar Belfast, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Belfast

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Cairnryan naar Belfast. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Cairnryan naar Belfast is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Cairnryan - Belfast prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Cairnryan naar Belfast verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Cairnryan - Belfast ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Cairnryan naar Belfast route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Cairnryan naar Belfast reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Cairnryan - Belfast is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 28 May 2016
  Tevreden, op tijd
  • Een minpunt was dat de ruimte op het dek buiten sterk was beperkt.

   Beoordeling door Anon

 • 26 Sep 2012
  Goed
  • Prima reis geen opmerkingen een zeer goed schip ruim plaats voor de auto.

   Beoordeling door Belfast

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen