Veerboot Calais Dover

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 13-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min
 • 36-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Calais - Dover veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door DFDS en P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Calais - Dover, zullen we ook resultaten weergeven voor Calais - Folkestone en Dunkerque - Dover om u op het beste moment van Frankrijk naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Calais naar Dover met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Calais. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Calais naar Dover vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Calais naar Dover, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Calais naar Dover, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Dover

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Calais naar Dover. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Calais naar Dover is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Calais naar Dover verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Calais - Dover ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Calais naar Dover route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Calais naar Dover reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Calais - Dover is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 13 Sep 2019
  Goede reis gehad met Aferry DFDS!
  • Prima reis!

   Beoordeling door Anon

 • 07 Sep 2019
  Goedkoper dan de Chunnel en bijna even snel
  • Alles vlot verlopen.

   Beoordeling door ARMAND PINNOY

 • 01 Sep 2019
  Vakantie
  • Tevreden

   Beoordeling door Anon

 • 08 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Alles ging makkelijk, prima overtocht!

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  Fijne reis ervaring
  • Net als mijn vorige overtochten, prima! Alles ging vlekkeloos. Uiteraard weer voor herhaling vatbaar!

   Beoordeling door ARTHUR DORST

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen