Ferry Cherbourg-Octeville - Poole

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  4 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Cherbourg-Octeville - Poole veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door Brittany Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Cherbourg-Octeville - Poole, zullen we ook resultaten weergeven voor Cherbourg-Octeville - Portsmouth om u op het beste moment van Frankrijk naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Cherbourg-Octeville naar Poole met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Cherbourg-Octeville. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Cherbourg-Octeville naar Poole vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Cherbourg-Octeville naar Poole, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Cherbourg-Octeville naar Poole, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Poole

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Cherbourg-Octeville naar Poole. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Cherbourg-Octeville naar Poole is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Cherbourg-Octeville naar Poole verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Cherbourg-Octeville - Poole ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Cherbourg-Octeville naar Poole route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Cherbourg-Octeville naar Poole reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Cherbourg-Octeville - Poole is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 11 Nov 2019
  Een fijne overtocht
  • Vlot verlopen rustig en behulpzaam personeel, ik reis al 24 jaar met de boot en tot nu toe geen klachten. SUPER bedankt ga zo door.

   Beoordeling door JOHAN LEMMERS

 • 06 Feb 2015
  Prima overtocht
  • Het ontschepen in Poole duurde erg lang en niemand van de staf kon ons informeren wat hiervan de reden was. In Cherbourg was er 3x paspoort controle. Hier kunt u niets aan doen.

   Beoordeling door Chido

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen