Ferry Cherbourg - Rosslare

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  17 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Cherbourg - Rosslare veerdienst verbindt Frankrijk met Ierland en wordt momenteel aangeboden door Irish Ferries en Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Cherbourg - Rosslare, zullen we ook resultaten weergeven voor Cherbourg-Octeville - Dublin om u op het beste moment van Frankrijk naar Ierland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Cherbourg naar Rosslare met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Cherbourg. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Cherbourg naar Rosslare vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Cherbourg naar Rosslare, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Cherbourg naar Rosslare, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Rosslare

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Cherbourg naar Rosslare. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Cherbourg naar Rosslare is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Cherbourg - Rosslare prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Cherbourg naar Rosslare verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Cherbourg - Rosslare ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Cherbourg naar Rosslare route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Cherbourg naar Rosslare reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Cherbourg - Rosslare is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 13 Apr 2017
  Reis naar ireland
  • Goede reis gehad Veder geen op of aanmerking Ga met met de zelfde boot weer terug naar cherbourg Mvg

   Beoordeling door Anon

 • 04 Jul 2015
  Vakantie
  • De overtocht is buitengewoon goed gegaan, zonder prolemen.

   Beoordeling door jan

 • 30 Oct 2014
  Jaarlijkse Ierland-vakantie
  • Reeds vele jaren reizen we, naar volle tevredenheid, met Celtic Link Ferries

   Beoordeling door Fam. den ouden

 • 20 Sep 2012
  vakantie ierland
  • Alles eigenlijk wel goed voor het geld, alleen jammer dat de bioscoop te laat begint 22.00 uur dit mag gerust om 20.30 uur zijn. Ook is er verder niet veel meer te beleven sávonds en liggen de passagiers op de banken te slapen, misschien een slaaphoek voor hun gezamelijk en wat meer prive voor de rest in de bar.

   Beoordeling door Henry Smits

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen