Ferry Civitavecchia - Tunis

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  27 uur
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Civitavecchia - Tunis prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Civitavecchia naar Tunis verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Civitavecchia - Tunis ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Civitavecchia naar Tunis route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Civitavecchia naar Tunis reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Civitavecchia - Tunis is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 24 Sep 2012
  Met een wagen naar Tunesi¨, Miserie Miserie !!!( Tunesische autoriteiten )
  • Vanwege Grimaldilines geen probleem, de Tunesische autoriteiten nochthans, daar draait alles vierkant, 3 uur nodig om door de mallemolen van de Douane te geraken( politie, grenspolitie en douane geven tegenstrijdige informatie zelfs binnen eigen diensten) met als eindresultaat je mag maar 3 dagen in Tunesië blijven ipv de voorziene 3 maand die ik nodig had om de administratie voor mijn huwelijk met een Tunesische te kunnen regelen, zij zowel als ik zijn Tunesië nu kotsbeu, Ik reken op de vriendelijkheid en bijstand van Grimaldilines om mij een snelle en prijsgunstige terugtocht te bezorgen.

   Beoordeling door Tunesische mallemolen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen