Denia Ibiza

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Denia - Ibiza veerdienst verbindt Spanje met Balearen en wordt momenteel aangeboden door Balearia. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Denia - Ibiza, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Spanje naar Balearen te krijgen voor de beste prijs:

 • Barcelona - Ibiza
 • Denia - San Antonio
 • Gandia - San Antonio
 • Valencia - Ibiza

Boek een ferry van Denia naar Ibiza met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Denia. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Denia naar Ibiza vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Denia naar Ibiza, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Denia naar Ibiza, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ibiza

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Denia naar Ibiza. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Denia naar Ibiza is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Denia - Ibiza prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Denia naar Ibiza verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Denia - Ibiza ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Denia naar Ibiza route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Denia naar Ibiza reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Denia - Ibiza is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 20 Oct 2019
  Top geregeld
  • Prettig reis gehad en goed geregeld. Inchecken gaat makkelijk en snel. Een puntje is dat je niet automatisch het incheck formulier krijgt en hiervoor nog moet mailen. De orderbevestiging zonder QR code is niet voldoende.

   Beoordeling door EVELIEN LAVRIJSEN

 • 02 Sep 2019
  Fijne reis en super snel en comfortabel
  • We hadden 1ste klas stoelen genomen en dat was wel erg prettig. Op de heenreis heb ik er geen gebruik van kunnen maken omdat het een wiebelende tocht was door de windkracht en zat ik op het dek. Misschien daar wat stoelen plaatsen voor mensen met last van zeeziekte. Maar op de terugweg was het heerlijk en lekker geslapen de stoelen kunnen naar achteren. Zeker een aanrader en de check in gaat snel en alles is mega duidelijk aangegeven.

   Beoordeling door EVELIEN LAVRIJSEN

 • 11 Jun 2019
  Overtocht
  • Erg duur voor een overtochtje. Heel erg smal om de auto kwijt te kunnen. Ik kreeg het smalste plekje op een verdieping en de ruimte om daar te komen was veel te smal.

   Beoordeling door RENE SALM

 • 20 May 2019
  Inchecken
  • Ik kon niet inchecken met mijn reisbevestiging, moest naar de Bali om het om te laten zetten in een ticket. Is niet erg handig. Wordt ook nergens aangegeven.

   Beoordeling door NICOLE

 • 06 Mar 2019
  Mooie en vlotte snelle oversteek gehad, geukkig goed weer! Tevreden
  • Goed schip, wel wat gedateerde gedeeltes. Toiletten niet meer van deze tijd.Wij moesten op terugreis langer wachten en er is geen toilet gebouw op opstel plaats, zeer vervelend vooral als je slecht ter been bent, dit moet anders en beter worden.

   Beoordeling door PETRUS v R Nederland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen