Ferry Dieppe - Newhaven

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  4 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Dieppe - Newhaven veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door DFDS. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dieppe - Newhaven, zullen we ook resultaten weergeven voor Caen - Portsmouth om u op het beste moment van Frankrijk naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dieppe naar Newhaven met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dieppe. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dieppe naar Newhaven vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dieppe naar Newhaven, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dieppe naar Newhaven, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Newhaven

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dieppe naar Newhaven. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dieppe naar Newhaven is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Dieppe - Newhaven prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Dieppe naar Newhaven verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dieppe - Newhaven ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dieppe naar Newhaven route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dieppe naar Newhaven reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dieppe - Newhaven is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 15 Jan 2020
  Prima reis
  • Een deken bij de zitplaatsen zou fijn zijn. Is koud s'nachts

   Beoordeling door EVERT VAN DER WEIDE

 • 10 Sep 2016
  Rustige vaart
  • De check in ging zeer soepel en aan boord heb je voldoende plek om te zitten. Al met al een rustige vaart en vriendelijk personeel.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen