Veerboten Dover - Calais

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 37-overtochten dagelijks
  30 min
 • 13-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Dover - Calais veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door DFDS en P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dover - Calais, zullen we ook resultaten weergeven voor Dover - Dunkerque en Folkestone - Calais om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dover naar Calais met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dover. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dover naar Calais vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dover naar Calais, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dover naar Calais, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Calais

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dover naar Calais. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dover naar Calais is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Dover naar Calais verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dover - Calais ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dover naar Calais route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dover naar Calais reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dover - Calais is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Jun 2019
  geen
  • geen

   Beoordeling door Anon

 • 23 May 2019
  Vakantie
  • Zijn o vakantie geweest in de UK

   Beoordeling door TJERK DOTINGA

 • 25 Apr 2019
  Terug reis
  • Heel jammer als je vroeger terug wil dat er een schandalig tarief berekend word

   Beoordeling door BART WESTERVELD

 • 02 Jan 2019
  Tevreden
  • Gewoon prima

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jan 2019
  Zoals je mag verwachten
  • Als het maar schoon en netjes is

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen