Ferry Dover - Duinkerke

kaart
 • Dover - Duinkerke
  Dover - Duinkerke

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Dover - Duinkerke
  Dover - Duinkerke

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciaal callcenter om u verder te helpen

Ophalen prijsopgave

Ferry Dover - Duinkerke met DFDS Seaways - Prijzen vanaf € 73

 • 11-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

De Dover - Dunkerque veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door DFDS. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dover - Dunkerque, zullen we ook resultaten weergeven voor Dover - Calais en Folkestone - Calais om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dover naar Dunkerque met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dover. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dover naar Dunkerque vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dover naar Dunkerque, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dover naar Dunkerque, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Dunkerque

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dover naar Dunkerque. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dover naar Dunkerque is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Dover naar Dunkerque verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dover - Dunkerque ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dover naar Dunkerque route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dover naar Dunkerque reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dover - Dunkerque is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

4 van de 5 sterren gebaseerd op 370 beoordelingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 07 May 2019
  motortrip
  • fijn dat de motor goed kon worden neergezet en dat er kussens waren om de (buddy)seat te beschermen.

   Beoordeling door Johan WOUDENBERG

 • 06 Mar 2019
  Efficient
  • Alleen catering verbeteren, rest was prima in orde!

   Beoordeling door Anon

 • 02 Mar 2019
  Prima manier om te reizen!
  • Positief, ik had een ticket voor een latere vaart geboekt en ik kon zonder problemen een vaart eerder nemen. Vlotte doorloop van kade naar auto op de boot. Ter verbetering, prijzen qua koffie,thee. Bij vertraging passagiers op de hoogte houden dat er vertraging is en wanneer de nieuwe verwachte aankomsttijd is. Service met een glimlach helpt bij een goed humeur voor iedereen.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Jun 2018
  soepele overtocht van Dover naar Duinkerken
  • Wij konden zonder enig probleem twee uur eerder vertrekken dan dat wij geboekt hadden. Keuze warme gerechten bij catering was beperkt.

   Beoordeling door HERMAN

 • 17 Mar 2018
  Prima optie voor overtocht van Frankrijk naar UK en terug!
  • De heenweg met de boot van 10.00 uur van Duinkerke naar Dover jammer genoeg alleen maar mogelijkheid tot een Engels ontbijt en op een andere plek wat belegde broodjes. Geen warme kop soep of iets van een warme snack te verkrijgen jammer genoeg. Met de terugweg van Dover naar Duinkerke heeft de medewerker bij de check-in ons 2 uur eerder kunnen laten varen omdat we te vroeg bij de check-in kwamen en er plek was. We waren hier heel erg tevreden mee omdat we hierdoor niet nog een extra 2 uur hebben hoeven wachten. De catering 's middags om 14.00 uur was wel lekker, vis met frietjes en groenten.

   Beoordeling door Kootje