Ferry Dover - Duinkerke

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 10-overtochten dagelijks
  2 uur

Alternatieve Routes

De Dover - Dunkerque veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door DFDS. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dover - Dunkerque, zullen we ook resultaten weergeven voor Dover - Calais en Folkestone - Calais om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dover naar Dunkerque met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dover. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dover naar Dunkerque vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dover naar Dunkerque, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dover naar Dunkerque, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Dunkerque

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dover naar Dunkerque. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dover naar Dunkerque is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Dover naar Dunkerque verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dover - Dunkerque ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dover naar Dunkerque route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dover naar Dunkerque reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dover - Dunkerque is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 23 Jul 2019
  Een aanrader
  • Geen opmerkingen, alles is perfect verlopen

   Beoordeling door MARC en SUZY

 • 05 Jul 2019
  Denk om inchecken hond bij retour boeking
  • Via de app op telefoon de retour reis geboekt en ervan uitgegaan dat alle gegevens bekend waren. Bij inchecken bleek dat de hond niet automatisch was bij geboekt. Had we blijkbaar zelf moeten doen maar die vraag heb ik niet gezien c.q. gemist. Het lijkt me goed om aan dit dus niet volledige automatische proces aandacht in de app. te besteden.

   Beoordeling door M. WESSELIUS

 • 02 Jul 2019
  Top!
  • Goede betrouwbare voordelige site!

   Beoordeling door Anon

 • 07 May 2019
  motortrip
  • fijn dat de motor goed kon worden neergezet en dat er kussens waren om de (buddy)seat te beschermen.

   Beoordeling door Johan WOUDENBERG

 • 06 Mar 2019
  Efficient
  • Alleen catering verbeteren, rest was prima in orde!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen