Ferry Dublin - Cherbourg-Octeville

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  18 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Dublin - Cherbourg-Octeville veerdienst verbindt Ierland met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door Irish Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dublin - Cherbourg-Octeville, zullen we ook resultaten weergeven voor Rosslare - Cherbourg om u op het beste moment van Ierland naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dublin naar Cherbourg-Octeville met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dublin. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dublin naar Cherbourg-Octeville vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dublin naar Cherbourg-Octeville, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dublin naar Cherbourg-Octeville, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Cherbourg-Octeville

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dublin naar Cherbourg-Octeville. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dublin naar Cherbourg-Octeville is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Dublin - Cherbourg-Octeville prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Dublin naar Cherbourg-Octeville verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dublin - Cherbourg-Octeville ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dublin naar Cherbourg-Octeville route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dublin naar Cherbourg-Octeville reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dublin - Cherbourg-Octeville is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 06 Sep 2016
  Met de motor terug van Ierland naar Nederland
  • Een prima methode om snel van Ierland naar Nederland te reizen. Al is de overtocht zelf lang (19 uur) en werkt een speciale ligstoel niet. Halverwege de nacht verplaatst iedereen zichzelf naar de grond om nog even te kunnen slapen.

   Beoordeling door Frans

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen