Ferry Dublin - Holyhead

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 4-overtochten dagelijks
  2 uur 30 min
 • 3-overtochten dagelijks
  3 uur 25 min

Alternatieve Routes

De Dublin - Holyhead veerdienst verbindt Ierland met Wales en wordt momenteel aangeboden door Irish Ferries en Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dublin - Holyhead, zullen we ook resultaten weergeven voor Dublin - Liverpool om u op het beste moment van Ierland naar Wales te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dublin naar Holyhead met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dublin. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dublin naar Holyhead vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dublin naar Holyhead, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dublin naar Holyhead, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Holyhead

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dublin naar Holyhead. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dublin naar Holyhead is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Dublin naar Holyhead verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dublin - Holyhead ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dublin naar Holyhead route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dublin naar Holyhead reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dublin - Holyhead is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 22 Aug 2019
  Mooie overtocht
  • Prettige overtocht. De kwaliteit van het eten en drinken kan beter.

   Beoordeling door Anon

 • 03 Aug 2019
  Snelle comfortabele overtocht
  • Fijne stoelen,snelle overtocht, kleine soort van bioscoop voor de kids! Prima!

   Beoordeling door Anon

 • 17 Oct 2016
  Geen titel
  • Geen opmerkingen

   Beoordeling door Anon

 • 19 Jul 2016
  Irish ferry
  • Alles prima verlopen Stopcontacten aan boord voor onze elektrische koelbox Leuke shops Grootbeeld met live nieuws sport en film

   Beoordeling door Ivan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen