Veerboot Duinkerken Dover

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 11-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

De Dunkerque - Dover veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door DFDS. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Dunkerque - Dover, zullen we ook resultaten weergeven voor Calais - Dover en Calais - Folkestone om u op het beste moment van Frankrijk naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Dunkerque naar Dover met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Dunkerque. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Dunkerque naar Dover vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Dunkerque naar Dover, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Dunkerque naar Dover, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Dover

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Dunkerque naar Dover. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Dunkerque naar Dover is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Dunkerque - Dover prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Dunkerque naar Dover verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Dunkerque - Dover ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Dunkerque naar Dover route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Dunkerque naar Dover reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Dunkerque - Dover is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes

Recensies

 • 13 Aug 2019
  Very good
  • Very helpful, correct and ubderstandig personnel

   Beoordeling door LIESBETH BESSELINK

 • 07 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Op de heenreis verloopt het inchecken en duanecontrolle stroef! Dat kan beter en vriendelijker

   Beoordeling door MARCEL VAN DAMME

 • 06 Aug 2019
  Niet van toepassing
  • Niet van toepassing

   Beoordeling door Anon

 • 06 Aug 2019
  DFDS service is ok. Douaneprocedure niet ok
  • De douaneprocedure is tijdrovend en vervelend. Daarna is service van DFDS prima.

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  Zeer goede service
  • We hebben door omstandigheden onze boeking meerdere keren moeten aanpassen, zowel qua datum als aantal meereizende personen. Dit was geen enkel probleem en werd vlot geregeld na het sturen van een berichtje aan DFDS via My account.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen