Ferry Fishguard - Rosslare

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 15 min
  Geef prijs aan

De Fishguard - Rosslare veerdienst verbindt Wales met Ierland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Fishguard - Rosslare, zullen we ook resultaten weergeven voor Pembroke - Rosslare om u op het beste moment van Wales naar Ierland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Fishguard naar Rosslare met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Fishguard. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Fishguard naar Rosslare vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Fishguard naar Rosslare, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Fishguard naar Rosslare, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Rosslare

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Fishguard naar Rosslare. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Fishguard naar Rosslare is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Fishguard - Rosslare prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Fishguard naar Rosslare verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Fishguard - Rosslare ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Fishguard naar Rosslare route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Fishguard naar Rosslare reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Fishguard - Rosslare is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes

Recensies

 • 18 Aug 2017
  comfortabele vertraging
  • Door technisch mankement aan de laaddeuren enige uren vertraging in Fishguard.

   Beoordeling door ROBERT PHILIPPE HOEGEN

 • 06 Aug 2017
  Een aanrader
  • Prima overtocht

   Beoordeling door Ingrid

 • 06 Aug 2017
  Aangename overtocht
  • Prima boot naar Ierland.

   Beoordeling door Ingrid

 • 27 Jul 2017
  Prima, comfortable reis...
  • Uitstekende reis gehad, goede prijs, kwaliteit verhouding

   Beoordeling door MARTINA HENDRIKSE

 • 08 Jan 2017
  Ramen lappen
  • Zowel tijdens onze reis eind september als in december zijn de ramen van de lounge op het achterdek nog steeds niet gelapt... zo jammer dat je gedurende de hele reis niets ziet. Een zeer oud schip dat wel eens vervangen mag worden.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen