Ferry Formentera - Ibiza

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan
 • 10-overtochten dagelijks
  25 min
  Geef prijs aan
 • 15-overtochten dagelijks
  27 min
  Geef prijs aan

De Formentera - Ibiza veerdienst is een binnenlandse route in Balearen die momenteel wordt aangeboden door 4 veermaatschappijen:

 • Aquabus Ferry Boats
 • Balearia
 • Mediterranea Pitiusas
 • Trasmapi

Boek een ferry van Formentera naar Ibiza met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Formentera. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Formentera naar Ibiza vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Formentera naar Ibiza, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Formentera naar Ibiza, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ibiza

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Formentera naar Ibiza. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Formentera naar Ibiza is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Formentera naar Ibiza verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Formentera - Ibiza ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Formentera naar Ibiza route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Formentera naar Ibiza reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Formentera - Ibiza is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 31 Aug 2016
  Aquabus Ferry boats
  • Een goedkope en effectieve bootreis Ibiza - Formentera. Voor 19 euro en prima boottocht. De reis duurde ong. 50 min. Je heb een (open) bovendek en overdekt benedendek. Catering is minimaal, personeel hulpvaardig, toiletvoorzieningen zijn basic.

   Beoordeling door Rainier

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen