Ferry Gdynia - Karlskrona

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  9 uur 31 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Gdynia - Karlskrona veerdienst verbindt Polen met Zweden en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Gdynia - Karlskrona, zullen we ook resultaten weergeven voor Gdansk - Nynashamn en Swinoujscie - Ystad om u op het beste moment van Polen naar Zweden te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Gdynia naar Karlskrona met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Gdynia. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Gdynia naar Karlskrona vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Gdynia naar Karlskrona, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Gdynia naar Karlskrona, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Karlskrona

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Gdynia naar Karlskrona. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Gdynia naar Karlskrona is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Gdynia - Karlskrona prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Gdynia naar Karlskrona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Gdynia - Karlskrona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Gdynia naar Karlskrona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Gdynia naar Karlskrona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Gdynia - Karlskrona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 14 Jul 2018
  Slapend reizen en fit weer doorerizen
  • Jammer dat er geen rechtstreekse verbinding is tussen Gdynia en de Baltische Staten.

   Beoordeling door Anon

 • 14 Jul 2018
  Slapend naar je bestemming en fit aankomen!
  • Jammer dat er geen directe verbindingen zijn tussen Gdansk en de Baltische Staten

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen