Ferry Genua - Barcelona

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  21 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Barcelona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Barcelona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Barcelona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Barcelona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Barcelona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 24 Oct 2014
  Slapen in de gangen WANORDELIJK
  • Te verde over de boeking maar wat echt ongepast is dat men overall in de gangen hun bivak op slaan, ongepast, als je geen hut huurt moet je te minsten een slaapstoel ruimte in richten en daar 10 euro per stoel voor betalen, de bewaking loop rond in ruimte waar wij wat gingen drinken liggen mensen uitgebreid met hun schoenen aan, op de zitbanken en gebruiken deze als een bed, waar ze op hun gemak met hun telefoon, naar het thuis land aan het bellen zijn, als je daar, als je daar een veel te duur biertje aan het drinken ben is dat toch niet gepast. de reis was prima, maar het eten en drinken staat niet in verhouding wat er geboden wordt. Dit zijn mijn bevindingen. vriendelijk groet A Ansems.

   Beoordeling door Albertus Ansems

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen