Ferry Genua - Barcelona

 • Genoa - Barcellona
  Genoa - Barcellona

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Genoa - Barcellona
  Genoa - Barcellona

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry Genua Barcelona - Prijzen vanaf 609 €

 • 1 overtochten per week
  18 uur 45 min
  Verder

De Genua - Barcelona veerdienst verbindt Italie met Spanje en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Genua - Barcelona, zullen we ook resultaten weergeven voor Civitavecchia - Barcelona en Savona - Barcelona om u op het beste moment van Italie naar Spanje te krijgen voor de beste prijs.

De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Genua - Barcelona is 609 .

Boek een ferry van Genua naar Barcelona met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Genua. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Genua naar Barcelona vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Genua naar Barcelona, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Genua naar Barcelona, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Barcelona

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Genua naar Barcelona. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Genua naar Barcelona is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Barcelona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Barcelona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Barcelona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Barcelona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Barcelona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Onze klanten houden van ons!

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

2 van de 5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 24 Oct 2014
  Slapen in de gangen WANORDELIJK
  • Te verde over de boeking maar wat echt ongepast is dat men overall in de gangen hun bivak op slaan, ongepast, als je geen hut huurt moet je te minsten een slaapstoel ruimte in richten en daar 10 euro per stoel voor betalen, de bewaking loop rond in ruimte waar wij wat gingen drinken liggen mensen uitgebreid met hun schoenen aan, op de zitbanken en gebruiken deze als een bed, waar ze op hun gemak met hun telefoon, naar het thuis land aan het bellen zijn, als je daar, als je daar een veel te duur biertje aan het drinken ben is dat toch niet gepast. de reis was prima, maar het eten en drinken staat niet in verhouding wat er geboden wordt. Dit zijn mijn bevindingen. vriendelijk groet A Ansems.

   Beoordeling door Albertus Ansems