Ferry Genua - Bastia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  5 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Genua - Bastia veerdienst verbindt Italie met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Genua - Bastia, zullen we ook resultaten weergeven voor Livorno - Bastia, Piombino - Porto Vecchio en Savona - Bastia om u op het beste moment van Italie naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Genua naar Bastia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Genua. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Genua naar Bastia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Genua naar Bastia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Genua naar Bastia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Bastia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Genua naar Bastia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Genua naar Bastia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Genua - Bastia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Bastia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Bastia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Bastia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Bastia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Bastia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 29 Aug 2019
  Gemiddeld
  • De reis was goed verlopen. Alleen hebben wij op zowel de heenreis als op de terugreis een cabine met gebreken. Lekkende kranen en defecte douchekoppen bij beide cabines.

   Beoordeling door Anon

 • 17 Aug 2019
  Travelling from Genua to Bastia
  • Tavelling with the Moby ferry can be summarized as a quite good expercience. I would recommend it.

   Beoordeling door Anon

 • 26 Jul 2019
  een ontzettend ontspannen manier om de vakantie te beginnen en eindigen
  • Het was een feestje om per boot te reizen. Een fantastische manier om het bezoek aan Corsica te beginnen en te eindigen. Puntjes van aandacht. Hetgeen wordt omgeroepen is grotendeels onverstaanbaar, zeker in het Engels. Als voetpassagier word je vrij bot en onvriendelijk aan boord gewezen. Je voelt je echt even een tweederangs passagier bij het aan en van boord gaan. Maar daarna is alles prima.

   Beoordeling door Tanja (Amsterdam)

 • 13 Jul 2018
  service
  • voor de terugreis hadden we een binnencabine geboekt, het bleek dat mijn vrouw dit zeer onplezierig vond, bij de desk werd de cabine omgeboekt voor een cabine met een raam. top service!!

   Beoordeling door Bram Lanser

 • 05 Jun 2017
  Wat een zooitje
  • De route naar de juiste boot is in Genua erg slecht aangegeven. Wij zagen op de wegwijzers alleen maar Malta en Tunis staan. Bij het inchecken bleek dat onze voornaam op het papier niet goed stond. We hebben een hele route moeten lopen en Italianen die geen Engels of Duits spreken moeten vragen naar de ticketoffice van Mobi. Na ongeveer drie kwartier was een nieuw papier uitgeprint en konden we aan boord. Er was maar 1 restaurant open en dat eten was uiterst zwak en gewoonweg lauw. We begrepen toen ook waarom er enkele magnetrons stond opgesteld. Bij het nakijken van de bon bleek dat wij 2 keer een euro betaald hebben voor het bestek. Ik heb in mijn leven heel wat reizen ondernomen en ook vele veerboten gehad, maar ik heb nog nooit beleeft dat ik in een restaurant voor het bestek moest betalen. Als ik toch moet betalen voor bestek, beschouw ik het ook als mijn bestek. Daarom hebben we het ook meegenomen en tijdens diverse picknicks op Corsica is het goed van pas gekomen.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen