Ferry Genua - Olbia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4 overtochten per week
  12 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  10 uur
  Geef prijs aan
 • 4 overtochten per week
  9 uur 59 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Genua - Olbia veerdienst is een binnenlandse route in Italie die momenteel wordt aangeboden door Moby Lines en Tirrenia di Navigazione. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Genua - Olbia, zullen we ook resultaten weergeven voor 6 alternatieve ferry routes om u te helpen reizen in Italie op het beste moment, voor de beste prijs:

 • Genua - Arbatax
 • Genua - Porto Torres
 • Livorno - Golfo Aranci
 • Livorno - Olbia
 • Piombino - Golfo Aranci
 • Piombino - Olbia

Boek een ferry van Genua naar Olbia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Genua. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Genua naar Olbia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Genua naar Olbia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Genua naar Olbia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Olbia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Genua naar Olbia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Genua naar Olbia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Genua - Olbia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Olbia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Olbia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Olbia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Olbia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Olbia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 09 Sep 2019
  Vakantiegevoel begint al op de ferry
  • Ondanks sommige slechte reviews bij forums ,van ons niets dan complimenten. De hut was fantastisch, -resoneer zeer behulpzaam en vriendelijk. Alleen het inchecken en de wachttijd op de kade zou voor verbetering in aanmerking komen.

   Beoordeling door Ferry

 • 05 Oct 2016
  prima overtocht
  • alles op tijd en efficiënt verlopen. ruime hut.

   Beoordeling door Anon

 • 25 Aug 2016
  Tevreden
  • Ik wilde een slaaphut nemen maar men kon mij de prijs van de zetels niet aftrekken omdat ze niet in detail stonden op de boeking...jammer

   Beoordeling door Fabio C

 • 08 Aug 2014
  Overtocht Genova - Olbia
  • We reizen al 20 jaar naar Sardinie met jaarlijks een overtocht vanuit Genova of Olbia. De prijzen van de overtochten zijn sedert een 4-tal jaren veel te duur geworden.

   Beoordeling door Danny Hamaekers

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen