Ferry Genua - Palermo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  20 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Genua - Palermo prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Palermo verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Palermo ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Palermo route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Palermo reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Palermo is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Aug 2019
  Late check-out
  • Geen optie, verlaten van cabine zoals iedereen, 2 u30 voor aankomst in Palermo.

   Beoordeling door WILLEMS JACKUES

 • 06 Aug 2017
  Old glamour
  • Prima reis gehad, was een belevenis maar een totaal verouderd concept. De inrichting van het schip en de catering formule is over de datum. Er zouden veel dingen verbeterd kunnen worden om de reis nog bijzonderde te laten zijn.

   Beoordeling door Lisa

 • 27 Jul 2017
  Zeer dier- (hond) vriendelijk.
  • Op deze ferry was alles erg goed geregeld voor ons meereizend hondje. De hut was ook super, wij hebben heerlijk geslapen.

   Beoordeling door MARCEL VAN HEYNINGEN

 • 22 Jun 2017
  Genua-Palermo en retour
  • De reis is ons heel goed bevallen! Wij vonden het alleen moeilijk de juiste haven te vinden in zowel Genua als Palermo. Kunnen er niet grote borden langs de kant van de weg staan?

   Beoordeling door Anon

 • 26 Oct 2016
  Heerlijke bootreis
  • Heerlijke reis, alles prima verlopen, ook tijdens check in en out, goed geregeld. Echter een grote minpunt, ik had zelf vergeten een hut te boeken voor de terugreis, dacht dat nog wel te kunnen regelen, dit kon maar moest hier dan een belachelijke prijs voor betalen, € 564.00 euro. Dat is toch schandalig, een hele afknapper. Dat hebben we dus niet gedaan, met als gevolg dat de terugreis in de nacht een afschuwelijke ervaring is geworden van stinkende zwetende snurkende mensen. Overal op het schip lagen mensen op de grond , zonde van het mooi ogende schip. Ook vond ik dat er ontzettend veel honden aan boord waren, geen hekel aan honden maar zoveel op mekaar geeft veel overlast, gewoon niet fijn. Personeel aan boord verder prima, hulpvaardig. Personeel dat ik moest bellen voor de cabine waren echt onvriendelijk,daar komt bij dat ze erg slecht te verstaan waren, ik moest in het engels maar de persoon aan de andere kant leek geen engels te verstaan en praatte gebrekkig engels.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen