Ferry Genua - Tanger Med

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • 1 overtochten per week
    26 uur 45 min
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Genua naar Tanger Med veerdienst verbindt Italie met Marokko en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Genua naar Tanger Med, zullen we ook resultaten weergeven voor Savona - Tanger Med om u op het beste moment van Italie naar Marokko te krijgen voor de beste prijs.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Tanger Med verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Tanger Med ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Tanger Med route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Tanger Med reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Tanger Med is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen