Ferry Genua - Tunis

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  21 uur
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan
 • 2 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Genua - Tunis veerdienst verbindt Italie met Tunesie en wordt momenteel aangeboden door CTN en Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Genua - Tunis, zullen we ook resultaten weergeven voor Civitavecchia - Tunis en Salerno - Tunis om u op het beste moment van Italie naar Tunesie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Genua naar Tunis met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Genua. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Genua naar Tunis vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Genua naar Tunis, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Genua naar Tunis, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Tunis

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Genua naar Tunis. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Genua naar Tunis is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Genua - Tunis prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Genua naar Tunis verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Genua - Tunis ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Genua naar Tunis route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Genua naar Tunis reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Genua - Tunis is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 16 Sep 2019
  Reis
  • Nvt

   Beoordeling door Abdel

 • 14 Feb 2017
  het personneel van Excellent
  • heel aardige personeel verchillende talen

   Beoordeling door ALI MEJRI

 • 20 Oct 2016
  Nice
  • All was perfect so we I like thank you Affery and next time soon .

   Beoordeling door Chawki slim

 • 20 Oct 2016
  Very good
  • Every think was good and perfect no problem was like what I wished thanks afrry. I wil book soon with you and I will tell to all my friends about you .

   Beoordeling door Wissem Dhrioua

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen