Ferry Harwich - Hoek van Holland

 • Ferry Harwich - Hoek van Holland
  Ferry Harwich - Hoek van Holland

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Ferry Harwich - Hoek van Holland
  Ferry Harwich - Hoek van Holland

  Boek goedkoop en snel een Ferry Harwich - Hoek van Holland bij AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter die u graag verder helpt

Harwich - Hoek van Holland maatschappijen

  • Stena Line
  • 1-overtochten dagelijks
  • 7 uur
  • Verder

De Harwich - Hoek van Holland veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Holland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Harwich - Hoek van Holland is 340 .

Boek een ferry van Harwich naar Hoek van Holland met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Harwich. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Harwich naar Hoek van Holland vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Harwich naar Hoek van Holland, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Harwich naar Hoek van Holland, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hoek van Holland

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Harwich naar Hoek van Holland. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Harwich naar Hoek van Holland is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Harwich naar Hoek van Holland verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Harwich - Hoek van Holland ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Harwich naar Hoek van Holland route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Harwich naar Hoek van Holland reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Harwich - Hoek van Holland is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Onze klanten houden van ons!

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

gebaseerd op 44 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 31 Dec 2018
  Goede reis
  • Uitstekend verzorgd

   Beoordeling door Anon

 • 27 Nov 2018
  reservering hut
  • Gezien onze leeftijd hadden wij omgeboekt van een binnenhut met bunkbedden naar een buiten hut met aparte bedden. Helaas is dit bij de Mij niet goed overgekomen zodat wij een buitenhut hadden met bunkbedden. Gelukkig is dit via medewerking van een welwillende receptioniste nog goed gekomen, wel een beetje slordig van a-ferry

   Beoordeling door ANTONIUS VAN ESCH

 • 05 Jul 2018
  fantastische reis!
  • Nooit meer met het vliegtuig zo lang je met de boot naar Engeland kunt!!!

   Beoordeling door Anon

 • 29 Oct 2017
  De hut was prima
  • Keurige schoon, schone bedden en goede douche.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Aug 2017
  Prima, maar zowel check-in als check-uit duurde een eeuwigheid.
  • Bij de check-in leek alles mis te gaan, wat er mis kan gaan. We waren ruim op tijd, maar uiteindelijk als een van de laatsten op de boot omdat onze rij de boot niet opging en over andere rijen verdeeld werd. Er was vast een goede reden, maar hierdoor kwamen we als een van de laatsten op de boot. En daar de aanwijzingen opvolgend bleef er wel heel weinig ruimte om je deuren van de auto te openen. Maar het lukte. De reis was daarna prima. Maar na aankomst in Nederland duurde het nog 2 uur voor we door de douane heen waren. Al met al jammer. De boot was prima, het eten ook, het zag er minder luxueus uit dan verwacht. En de rokende medereizigers zorgden voor veel overlast. Jammer dat de rookplek op zo'n onhandige plek is gesitueerd. Een magere 7 verdient de reis.

   Beoordeling door U.D.C.