Ferry Harwich - Hoek van Holland

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Harwich - Hoek van Holland veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Holland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line.

Boek een ferry van Harwich naar Hoek van Holland met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Harwich. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Harwich naar Hoek van Holland vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Harwich naar Hoek van Holland, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Harwich naar Hoek van Holland, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hoek van Holland

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Harwich naar Hoek van Holland. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Harwich naar Hoek van Holland is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Harwich - Hoek van Holland prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Harwich naar Hoek van Holland verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Harwich - Hoek van Holland ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Harwich naar Hoek van Holland route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Harwich naar Hoek van Holland reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Harwich - Hoek van Holland is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Aug 2019
  Goede overtocht met ruimte voor verbetering
  • Prima overtocht, maar ik vind het jammer dat alles extra geld kost. Denk aan bijvoorbeeld de bioscoop en de wi-fi.

   Beoordeling door Anon

 • 02 Aug 2019
  dagboot terug van vacantie schotland
  • upgraden naar launche stoelen niet mogelijk ondanks tijdig boeken . maw te weinig van deze rustigere en comfortabelere faciliteiten

   Beoordeling door RICK GUNNEWEGH

 • 03 Jul 2019
  Trip UK
  • Boek niet verkeerd. Kost meteen extra en het wordt niet meegenomen in de uiteindelijke bevestiging. Vind ik een slechte service

   Beoordeling door JOHANNES WESTRA

 • 13 Jun 2019
  goed
  • reis was prima

   Beoordeling door Anon

 • 10 May 2019
  the better way to return home in Holland
  • Voortreffelijke reis in fraaie - niet echt goedkope- Captain' s hut.Vertrek van Harwich redelijk efficient,aankomst in Hook rommelig. Douane- en paspoortcontrole zou voor prive passagiers verplaatst moeten worden naar Harwich zoals ook geschiedt bij de Eurostar trein Londen-Amsterdam vv

   Beoordeling door PAUL ARLMAN

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen