Ferry Helsinki - Tallinn

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 8-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  2 uur 10 min
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan

Boek een ferry van Helsinki naar Tallinn met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Helsinki. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Helsinki naar Tallinn vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Helsinki naar Tallinn, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Helsinki naar Tallinn, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Tallinn

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Helsinki naar Tallinn. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Helsinki naar Tallinn is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Helsinki - Tallinn prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Helsinki naar Tallinn verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Helsinki - Tallinn ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Helsinki naar Tallinn route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Helsinki naar Tallinn reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Helsinki - Tallinn is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 09 Aug 2019
  Prima overtocht
  • We hadden een goede overtocht van Helsinki naar Tallinn en terug. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Het was wel druk, zeker bij het instappen, zowel heen als terug. Maar iedereen verspreid zich over het schip en er is altijd wel een plekje te vinden.

   Beoordeling door Anon

 • 27 May 2019
  Paspoort mee
  • Helaas was een stel vrienden hun paspoort vergeten. De taxichauffeur vertelde dat we deze niet nodig hadden. Wel dus. Wees echt een half uur van tevoren aanwezig voor inchecken en naar de boot lopen. Talinn is lopend vanaf de boot te bereiken.

   Beoordeling door Anon

 • 03 Jul 2018
  Goed geregeld
  • Eenvoudig boeken via Aferry. Inchecken, boarden en van de boot af gaat vlotjes. Genoeg faciliteiten aan boord om jezelf bezig te houden, restaurant, bar, winkelen. Ook een soort van wetenschapsruimte voor de kids. Al met al een leuke overtocht.

   Beoordeling door Henry DEKKER

 • 26 Sep 2017
  Uitstekende overtocht
  • Uitstekende overtocht

   Beoordeling door DAAN

 • 19 Aug 2017
  Eenvoudig en snel
  • Makkelijk inchecken, snel instappen, mooi en overzichtelijk schip. Enige minpunt is dat er geen lockers voor een standaard koffer is alleen voor kleine tassen of trolleys. Er is genoeg winkelaanbod, aanbod voor eten en genoeg zitplaatsen met stopcontacten.

   Beoordeling door Michel

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen