Ferry Helsinki - Travermunde

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  28 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Helsinki - Travermunde veerdienst verbindt Finland met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door Finnlines.

Boek een ferry van Helsinki naar Travermunde met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Helsinki. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Helsinki naar Travermunde vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Helsinki naar Travermunde, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Helsinki naar Travermunde, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Travermunde

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Helsinki naar Travermunde. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Helsinki naar Travermunde is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Helsinki - Travermunde prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Helsinki naar Travermunde verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Helsinki - Travermunde ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Helsinki naar Travermunde route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Helsinki naar Travermunde reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Helsinki - Travermunde is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 02 Aug 2019
  Fijne overtocht met goede service
  • Relatief kleine boot, maar 550 passagiers, (meer een vrachtboot). Hierdoor rustig aan boord, mooie overtocht. Nette, ruime buiten hut. Goede catering. Wij waren te laat voor inchecken in Helsinki, hebben op ons gewacht. Keurig geregeld. Goede service.

   Beoordeling door De Vries

 • 31 Oct 2016
  rustige reis met verbouwing aan boord
  • Jammer dat een deel van het schip niet toegankelijk was in verband met een verbouwing. Hierdoor was er lawaaioverlast en moeilijk om een boek te lezen in de lobby.

   Beoordeling door T. Swart

 • 08 Sep 2014
  dure overtocht redelijke service
  • aankomsttijd Aferry klopte niet met die van Finnlines (op zondag) geen hut beschikbaar, toch maanden van te voren geboekt? goed eten, buffet was uitgebreid lange reis, weinig te doen aan boord, neem dus leesvoer ed mee

   Beoordeling door Sander van Huijzen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen