Ferry Heraklion - Piraeus

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  16 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  9 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Heraklion - Piraeus veerdienst verbindt Kreta met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Heraklion - Piraeus, zullen we ook resultaten weergeven voor Chania - Piraeus om u op het beste moment van Kreta naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Heraklion naar Piraeus met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Heraklion. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Heraklion naar Piraeus vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Heraklion naar Piraeus, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Heraklion naar Piraeus, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Piraeus

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Heraklion naar Piraeus. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Heraklion naar Piraeus is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Heraklion naar Piraeus verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Heraklion - Piraeus ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Heraklion naar Piraeus route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Heraklion naar Piraeus reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Heraklion - Piraeus is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 17 Aug 2014
  Prima reis
  • We hadden een hut op de boot, Goed schoon, klein maar schone en goedwerkende badkamer. Je wordt netjes naar je hut gebracht. VOldoende mogelijkheden om te eten en drinken te betellen aan een bar of in het restaurant. Aanrader.

   Beoordeling door Karel Driesse

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen