Veerboot Hirtshals - Kristiansand

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 14 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  2 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Hirtshals - Kristiansand veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Color Line en Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hirtshals - Kristiansand, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Denemarken naar Noorwegen te krijgen voor de beste prijs:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Langesund
 • Hirtshals - Larvik
 • Hirtshals - Stavanger

Boek een ferry van Hirtshals naar Kristiansand met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hirtshals. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hirtshals naar Kristiansand vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Kristiansand, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Kristiansand, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Kristiansand

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Kristiansand. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Kristiansand is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hirtshals - Kristiansand prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Kristiansand verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Kristiansand ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hirtshals naar Kristiansand route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Kristiansand reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hirtshals - Kristiansand is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 03 Sep 2019
  Snel en goedkoop
  • Overzichtelijke mogelijkheden en een goed manier om de prijs te bepalen.

   Beoordeling door HJ KUIPER

 • 18 Aug 2019
  fijne manier van reizen
  • graag een plek waar je geld kan wisselen aan boord

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  Anoniem
  • Mochten niet bij onze hond die in de auto zat

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  vlot naar noorwegen
  • wat ik zeer goed vond is de inschepingsprocedure ,dit ging zeer goed met geen vervelende en tijdrovende procedures. als wat ouder koppel is een reservatie in het buffet restaurant aan te bevelen ,je kan er lekker eten en op die manier rustig genieten van de overtocht , de gereserveerde tafel bleef tijdens de hele overtocht aan ons toegewezen , zodat je ook makkelijk de tax free shop eens kon bezoeken , zonder achteraf je plaats kwijt te zijn. kortom alles perfect geregeld

   Beoordeling door LUC BELIEN

 • 01 Aug 2019
  Good ferry trip
  • Everything went smooth, no complaints.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen