Veerboot Hirtshals - Kristiansand

 • Hirtshals naar Kristiansand
  Hirtshals naar Kristiansand

  Bekijk de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben geboekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Hirtshals - Kristiansand
  Hirtshals - Kristiansand

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter voor al uw vragen

Hirtshals - Kristiansand maatschappijen

  • Color Line
  • 1-overtochten dagelijks
  • 3 uur 14 min
  • Verder
  • Fjord Line
  • 1-overtochten dagelijks
  • 2 uur 15 min
  • Verder

De Hirtshals - Kristiansand veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Color Line en Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hirtshals - Kristiansand, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Denemarken naar Noorwegen te krijgen voor de beste prijs:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Langesund
 • Hirtshals - Larvik
 • Hirtshals - Stavanger

De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Hirtshals - Kristiansand is 257 van Fjord Line.

Boek een ferry van Hirtshals naar Kristiansand met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hirtshals. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hirtshals naar Kristiansand vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Kristiansand, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Kristiansand, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Kristiansand

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Kristiansand. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Kristiansand is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Kristiansand verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Kristiansand ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hirtshals naar Kristiansand route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Kristiansand reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hirtshals - Kristiansand is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Onboard Accommodation

Business Class

Een comfortabele lounge met comfortabele stoelen op dek 8 met toegang tot televisie en internet. Koffie, fruit, mineraalwater en dagbladen zijn inbegrepen. Voedsel kan worden gekocht in andere restaurants op het schip.

Business Class is een rustige zone, zodat u kunt genieten van de reis in alle rust. Hier wordt het geluidsniveau tot een minimum beperkt.

Neem contact op met de receptie om uw internetaansluiting code te krijgen.

Bagage kluisjes zijn inbegrepen en uw instapkaart is ook de sleutel tot de Business Class Lounge.

Business Zitplaats (BC)

Een comfortabele lounge met comfortabele stoelen op dek 8 met toegang tot televisie en internet. Koffie, fruit, mineraalwater en dagbladen zijn inbegrepen. Voedsel kan worden gekocht in andere restaurants op het schip.

Business Class is een rustige zone, zodat u kunt genieten van de reis in alle rust. Hier wordt het geluidsniveau tot een minimum beperkt.

Neem contact op met de receptie om uw internetaansluiting code te krijgen.

Bagage kluisjes zijn inbegrepen en uw instapkaart is ook de sleutel tot de Business Class Lounge.

Catch me if you can - Buffetrestaurant

Laat Color Line u verleiden met hun royaal gevulde buffet met warme en koude gerechten, een verscheidenheid aan desserts een kindermenu. Drankjes zijn inbegrepen, en uw stoel is voor u gereserveerd gedurende de gehele reis.

Breakfast Als u in de ochtend reist, waarom niet uw reis beginnen met een heerlijk ontbijt? In het buffetrestaurant is er keuze aan spek, roerei, alle soorten beleg, verse broodjes, ontbijtgranen en nog veel meer. Koffie, thee, melk en sap is inbegrepen.

Lunch Voor lunch serveert Color Line zowel warme als koude gerechten. Mineraalwater, koffie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen. En misschien zult u in de verleiding komen om een ijsje of een zelfgemaakte taart te nemen?

Dinner Waarom niet uw middags reis beginnen met een goed diner? Probeer de verleidelijke buffet gevuld met verse vis, mals vlees en visgerechten en een heerlijke salade buffet. Vergeet niet te stoppen bij de dessert tafel. Hier vindt u ijs, huisgemaakte chocolade pudding, heerlijke taarten en nog veel meer. Mineraalwater, koffie, thee, bier en wijn zijn inbegrepen.

Openingstijden en locatie Het restaurant is gelegen op het achterdek kant van het dek 8. Het restaurant is geopend wanneer het schip het dok verlaat. U kunt uzelf helpen bij het buffet tot een uur voor aankomst.

Speciale dieet? Color Line biedt zowel glutenvrije en lactosevrije maaltijden, neem contact op met één van onze obers voor meer informatie.

Dek

Bij het boeken van deze optie, boekt u een plek op het dek van het boot.

Een dek ticket geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende zitplekken. U zult geen gereserveerde stoel hierbij hebben.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten aanboord zoals de cafés en restaurants.

Voyager Class

Voyager Class bevindt zich op dek 9. Hier vindt u verstelbare stoelen die kunnen worden aangepast om een comfortabele rustpositie te vinden. Neem plaats, ontspan en geniet van de reis na een goede maaltijd in een van de restaurants of nadat u klaar bent met uw boodschappen in één van de winkels.

Elke stoel is uitgerust met een individuele televisie die een aantal van de meest voorkomende Noorse kanalen toont. Oordopjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

En het beste deel. U houdt uw stoel gedurende de gehele reis.

2 persoons buitenhut

Dit is een cabine met een beperkt uitzicht van de zee voor maximaal twee personen. De zee-uitzicht kan gedeeltelijk worden geblokkeerd door een trap of life-boten.

Cabine maat: 7 vierkante meter
Bedden: twee eenpersoons-bedden als stapelbedden. Alle beddengoed wordt voorzien.

Faciliteiten:

 • En-suite badkamer met toilet, wastafel en douche.
 • Handdoeken en toiletartikelen zijn aanwezig
 • Bed tafel
 • Bed lampen

Let op dat deze cabine zich boven de nachtclub bevind, dus wanneer de nachtclub in werking is, kan dit voor lawaai zorgen. De cabine is prima als u tot laat wilt opblijven of als u kan slapen tijdens lawaai.

Deze cabine is een van de goedkoopste opties voor een of twee personen.

4 persoons hut

Dit is een economie klasse binnen-hut bestemd voor drie tot vier passagiers. Dit is een binnen hut en is dus niet voorzien van een raam of patrijspoort.

Cabine maat : 7 vierkante meter

Bedden: 4 eenpersoons-bedden als stapelbed. Alle beddengoed wordt voorzien

Faciliteiten :

 • Dit cabine bevat ook een en-suite badkamer met toilet, wastafel en douche. Handdoeken en toiletartikelen zijn aanwezig.
 • Bed tafel
 • Bed lampen

Noot: Er is een nacht club gelegen boven dit cabine dus er kan sprake zijn van lawaai als er muziek word gespeeld in de club.

Deze hut is prima als u tot laat wilt opblijven of kunt slapen ondanks lawaai. Het is de goedkoopste optie voor 3-4 personen

Air Stoel (AS)

Pullman stoelen zijn ook bekend als vliegtuig stoelen. Zoals de naam vermoed, zijn ze gebaseerd op vliegtuig en luxe bus stoelen. Normaal zijn deze stoelen te vinden in een aparte kamer op het schip.

U zult voldoende beenruimte hebben en u bent vrij om op staan en gebruik te maken van de verschillende facilteiten aanboord.

Televisie schermen zijn normaal ook aanwezig aan de Pullman stoelen. Deze stoelen zijn meestal vouwbaar voor uw ontpanning.

Voor een rustige een ontspannend reis, zijn pullman stoelen aanbevolen. Echter, als u wilt gaan slapen dan zijn de cabines aanbevolen.

Basic Stoel

Pullman stoelen zijn ook bekend als vliegtuig stoelen. Zoals de naam vermoed, zijn ze gebaseerd op vliegtuig en luxe bus stoelen. Normaal zijn deze stoelen te vinden in een aparte kamer op het schip.

U zult voldoende beenruimte hebben en u bent vrij om op staan en gebruik te maken van de verschillende facilteiten aanboord.

De stoelen zijn normaliter gerangschikt in groepen van drie stoelen naast elkaar in rijen.

Deze stoelen zijn geschickt voor gasten in een rolstoel. Reizen met een auto met de maximale hoogte van 1.95 is verplicht.

Comfort Klasse Zitplaats

Comfort class stoelen zijn geplaatst in de comfortabele lounge ruimte aanboord. De tafels staan bij een ronde tafel dus zijn perfect voor groepen of families.

De zitplaatsen zijn gegroepeerd in vier, zes en 8 zitplaatsen rond een tafel.

Het is mogelijk om voedsel te kopen aan boord in de restaurant van de schip.

De zitplaats is gereserveerd tijdens de hele overtocht.

De stoelen zijn gebaseerd op luxe vliegtuig stoelen. Deze stoelen zijn niet geschickt voor gasten in een rolstoel.

Comfort Klasse Zitplaats met diner

Bij het kiezen van dit optie reist u in een comfortabele lounge met een stoel en een ronde tafel. U stoel is voor de gehele vaartocht voor u gereserveerd.

De prijs is inclusief een buffet met heerlijk Scandinavisch eten.

Het buffet tafel is 30 minuten voor aankomst beschickbaar.

Mineraal water, bier, wijn en koffie zitten inbegrepen. ( geen bier/wijn inbegrepen in het ontbijt). De zitplaats is gereserveerd tijdens de hele overtocht.

Comfort Klasse Zitplaats met lunch

Bij het kiezen van dit optie reist u in een comfortabele lounge met een stoel en een ronde tafel. U stoel is voor de gehele vaartocht voor u gereserveerd.

De prijs is inclusief een buffet met heerlijk Scandinavisch eten.

Het buffet tafel is 30 minuten voor aankomst beschickbaar.

Mineraal water, bier, wijn en koffie zitten inbegrepen. ( geen bier/wijn inbegrepen in het ontbijt). De zitplaats is gereserveerd tijdens de hele overtocht.

Comfort Klasse Zitplaats met ontbijt

Bij het kiezen van dit optie reist u in een comfortabele lounge met een stoel en een ronde tafel. U stoel is voor de gehele vaartocht voor u gereserveerd.

De prijs is inclusief een buffet met heerlijk Scandinavisch eten.

Het buffet tafel is 30 minuten voor aankomst beschickbaar.

Mineraal water, bier, wijn en koffie zitten inbegrepen. ( geen bier/wijn inbegrepen in het ontbijt). De zitplaats is gereserveerd tijdens de hele overtocht.

Dek

Een dek ticket geeft u de kans om gebruik te maken van de diverse zitplaatsen aanboord. U kunt genieten van de meerdere faciliteiten aanboord. U zult echter geen gereserveerde stoel hebben.

U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten aanboord zoals de cafés en restauranten.

Slaapstoel (SL)

Onze minst dure optie. De sleeperettes worden geplaatst aan de voorkant van dek 4. De zitting kan een klein beetje achteruit worden geduwd, en kan worden vergeleken met een zitplaats in een vliegtuig. We raden u aan om een deken/kussen mee te nemen. Deken kan worden geleend tegen een borg bij de receptie. Bagage kan worden achtergelaten in de opslag dozen op dek 3. Toegang tot de douche is alleen mogelijk bij bestelling van een cabine. We raden stoelen aan voor reizigers met kleine kinderen.

Onze klanten houden van ons!

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

gebaseerd op 93 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 14 Mar 2019
  Goede vaart
  • wij zijn in het geheel ZEER tevreden over de service van Color Line.

   Beoordeling door POULLIE

 • 09 Jul 2018
  snelle overvaart
  • positief - snel, comfortabel, slimme auto stalling, heerlijk buffet verbeterpunten - adres met de auto goed opgeven, nu reed ik naar passengers only ingang en mag wel iets goedkoper ...

   Beoordeling door PG

 • 08 Jul 2018
  Goede overtocht.
  • Allemaal prima geregeld- inchecken, parkeren op de ferry, catering, vriendelijk personeel !

   Beoordeling door DIRK DE OLDE

 • 03 Jul 2018
  Heel gemakkelijk
  • Prima website, snel te boeken, goede stoelen, goede informatie aan boord, snelle boot, kortom, mijn favoriet op dit traject Hirtshals-Kristiansand vv.

   Beoordeling door MAARTEN

 • 02 Jul 2018
  Alles super vlot verlopen !
  • Alles super vlot verlopen !

   Beoordeling door LUC HANSSENS