Veerboot Hirtshals - Langesund

 • Hirtshals naar Langesund
  Hirtshals naar Langesund

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Hirtshals - Langesund
  Hirtshals - Langesund

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter voor al uw vragen

Hirtshals - Langesund maatschappijen

  • Fjord Line
  • 6 overtochten per week
  • 4 uur 30 min
  • Verder

De Hirtshals - Langesund veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hirtshals - Langesund, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Denemarken naar Noorwegen te krijgen voor de beste prijs:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Kristiansand
 • Hirtshals - Larvik
 • Hirtshals - Stavanger

De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Hirtshals - Langesund is 236 .

Boek een ferry van Hirtshals naar Langesund met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hirtshals. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hirtshals naar Langesund vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Langesund, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Langesund, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Langesund

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Langesund. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Langesund is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Langesund verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Langesund ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hirtshals naar Langesund route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Langesund reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hirtshals - Langesund is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Onboard Accommodation

2 persoons buitenhut

Dit is een cabine met een beperkt uitzicht van de zee voor maximaal twee personen. De zee-uitzicht kan gedeeltelijk worden geblokkeerd door een trap of life-boten.

Cabine maat: 7 vierkante meter
Bedden: twee eenpersoons-bedden als stapelbedden. Alle beddengoed wordt voorzien.

Faciliteiten:

 • En-suite badkamer met toilet, wastafel en douche.
 • Handdoeken en toiletartikelen zijn aanwezig
 • Bed tafel
 • Bed lampen

Let op dat deze cabine zich boven de nachtclub bevind, dus wanneer de nachtclub in werking is, kan dit voor lawaai zorgen. De cabine is prima als u tot laat wilt opblijven of als u kan slapen tijdens lawaai.

Deze cabine is een van de goedkoopste opties voor een of twee personen.

4 persoons hut

Dit is een economie klasse binnen-hut bestemd voor drie tot vier passagiers. Dit is een binnen hut en is dus niet voorzien van een raam of patrijspoort.

Cabine maat : 7 vierkante meter

Bedden: 4 eenpersoons-bedden als stapelbed. Alle beddengoed wordt voorzien

Faciliteiten :

 • Dit cabine bevat ook een en-suite badkamer met toilet, wastafel en douche. Handdoeken en toiletartikelen zijn aanwezig.
 • Bed tafel
 • Bed lampen

Noot: Er is een nacht club gelegen boven dit cabine dus er kan sprake zijn van lawaai als er muziek word gespeeld in de club.

Deze hut is prima als u tot laat wilt opblijven of kunt slapen ondanks lawaai. Het is de goedkoopste optie voor 3-4 personen

Air Stoel (AS)

Pullman stoelen zijn ook bekend als vliegtuig stoelen. Zoals de naam vermoed, zijn ze gebaseerd op vliegtuig en luxe bus stoelen. Normaal zijn deze stoelen te vinden in een aparte kamer op het schip.

U zult voldoende beenruimte hebben en u bent vrij om op staan en gebruik te maken van de verschillende facilteiten aanboord.

Televisie schermen zijn normaal ook aanwezig aan de Pullman stoelen. Deze stoelen zijn meestal vouwbaar voor uw ontpanning.

Voor een rustige een ontspannend reis, zijn pullman stoelen aanbevolen. Echter, als u wilt gaan slapen dan zijn de cabines aanbevolen.

Dek

Een dek ticket geeft u de kans om gebruik te maken van de diverse zitplaatsen aanboord. U kunt genieten van de meerdere faciliteiten aanboord. U zult echter geen gereserveerde stoel hebben.

U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten aanboord zoals de cafés en restauranten.

Slaapstoel (SL)

Onze minst dure optie. De sleeperettes worden geplaatst aan de voorkant van dek 4. De zitting kan een klein beetje achteruit worden geduwd, en kan worden vergeleken met een zitplaats in een vliegtuig. We raden u aan om een deken/kussen mee te nemen. Deken kan worden geleend tegen een borg bij de receptie. Bagage kan worden achtergelaten in de opslag dozen op dek 3. Toegang tot de douche is alleen mogelijk bij bestelling van een cabine. We raden stoelen aan voor reizigers met kleine kinderen.

Onze klanten houden van ons!

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 30 Jul 2018
  Uitstekende overtochten
  • Beoordeling door Anon

 • 15 Jul 2018
  Hirtshals to Langesund with Fjord Line
  • .

   Beoordeling door Anon

 • 13 Jul 2018
  Mijn oordeel
  • Ontschepen in Langesund ging traag, duurde bij een uur.

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jul 2018
  Rondreis Noorwegen
  • Mooie en goed verzorgde overtocht, voor herhaling vatbaar

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jul 2018
  alles keurig en op tijd
  • het inschepen ging heel vlot en ook het uitrijden nam niet teveel tijd in beslag,het is een mooie boot met voldoende eet- en drinkgelegenheden ,het personeel vond ik heel vriendelijk en behulpzaam,volgende keer nemen we zeer zeker weer de Fjordline

   Beoordeling door Anon