Veerboot Hirtshals - Langesund

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  4 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Hirtshals - Langesund veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hirtshals - Langesund, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Denemarken naar Noorwegen te krijgen voor de beste prijs:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Kristiansand
 • Hirtshals - Larvik
 • Hirtshals - Stavanger

Boek een ferry van Hirtshals naar Langesund met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hirtshals. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hirtshals naar Langesund vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Langesund, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Langesund, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Langesund

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Langesund. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Langesund is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Langesund verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Langesund ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hirtshals naar Langesund route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Langesund reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hirtshals - Langesund is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 31 Aug 2019
  Annie Palstra
  • Wij zaten in de loungeruimte, de rest was vol. prachtige plek met meteen uitzicht op de zee. Heenweg was prima. Terugweg was het net een disco, muziek stond veel te hard. Ik ben naar de receptie gegaan en gevraagd om wat zachter, is meteen iets mee gedaan. Later stond de muziek weer te hard.... jammer. Verder was alles prima in orde.

   Beoordeling door ANNIE PALSTRA

 • 11 Aug 2019
  reisje noorwegen
  • niks te klagen alles prima

   Beoordeling door ROB HENDRIKX

 • 31 Jul 2019
  Liggen of zitten op het buitendek
  • Doordat er op het zonnedek geen stoelen of banken zijn, gaan veel bezoekers dan maar noodgedwongen op het kale dek liggen. Tip neem zelf een matje of iets dergelijks mee naar boven om op te gaan zitten of liggen. Of een inklapbaar tuinstoeltje.

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jul 2019
  goede reis
  • de schepen zijn heel goed verzorgd ingericht. alles ziet er goed uit. er is veel ruimte om te zitten. het eten is heerlijk. al met ak heel relaxed.

   Beoordeling door THEODORA THIJS-WALS

 • 30 Jun 2019
  boottocht
  • Goede reis gehad en alles was prima geregeld.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen