Veerboot Hirtshals - Larvik

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  3 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Hirtshals - Larvik veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Color Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hirtshals - Larvik, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Denemarken naar Noorwegen te krijgen voor de beste prijs:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Kristiansand
 • Hirtshals - Langesund
 • Hirtshals - Stavanger

Boek een ferry van Hirtshals naar Larvik met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hirtshals. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hirtshals naar Larvik vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Larvik, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Larvik, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Larvik

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Larvik. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Larvik is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hirtshals - Larvik prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Larvik verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Larvik ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hirtshals naar Larvik route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Larvik reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hirtshals - Larvik is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 31 Dec 2019
  Uitstekende overtocht
  • Enige wat jammer is, is dat mijn kleine hoogbejaarde blinde hond in de auto moet blijven. Ik snap het wel maar het blijft een extra zorg....al was het maar in een reistas....

   Beoordeling door Anon

 • 07 Aug 2019
  Snel en relaxed naar Noorwegen
  • Prima reiservaring. Snelle incheck, toiletten op de terminal, niet te groot schip, punctueel, rustige overtocht, ruime keus aan eten, grote tax free afdeling. Minpunten, weinig zitgelegenheid aan dek, eten en drinken zijn duur.

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Bij het inchecken werden we geholpen door een vriendelijke dame . Paspoort controle en dat was het. Er werd niet gevraagd of we nog iets aan te geven hadden. De reis op de boot was aangenaam, we hadden wel extra stoelen gereserveerd. Zeer aan te raden.

   Beoordeling door RENE FRANKEN

 • 01 Aug 2019
  Mooie reis op mooie boot
  • We hebben vooral genoten van de terugreis op de ferry naar Larvik, omdat dit de vroege avondboot was, dus het was nog licht. Het was allemaal goed geregeld, de check-in, het personeel was aardig. Wat ik als tip wil meegeven is dat er ook moet worden kunnen gekozen voor wat meer gezonde (verse) snacks, met groenten. We vonden de snacks wel duur, maar dat vonden we in heel Noorwegen. En we vonden het vreemd dat er vaak alleen in het Noors (of Deens?) werd omgeroepen op de ferry, een taal die wij niet kunnen verstaan. Waarom ook niet in het Engels voor alle toeristen die u elk jaar vervoerd? U zou ook een toeristische film van alle delen van Noorwegen op de tv-schermen kunnen tonen, inspiratie voor de toeristen en leuk om naar te kijken... Groeten uit Nederland!

   Beoordeling door Anon

 • 23 Jul 2019
  Aanrader
  • Van checkin tot het checkout goed verzorgd, gaat vlot en zeker. Ondanks volle boten vriendelijk en behulpzaam personeel.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen