Ferry Hirtshals naar Stavanger

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  10 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Hirtshals - Stavanger veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hirtshals - Stavanger, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Denemarken naar Noorwegen te krijgen voor de beste prijs:

 • Frederikshavn - Oslo
 • Hirtshals - Bergen
 • Hirtshals - Kristiansand
 • Hirtshals - Langesund
 • Hirtshals - Larvik

Boek een ferry van Hirtshals naar Stavanger met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hirtshals. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hirtshals naar Stavanger vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hirtshals naar Stavanger, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hirtshals naar Stavanger, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Stavanger

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hirtshals naar Stavanger. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hirtshals naar Stavanger is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hirtshals - Stavanger prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hirtshals naar Stavanger verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hirtshals - Stavanger ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hirtshals naar Stavanger route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hirtshals naar Stavanger reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hirtshals - Stavanger is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 15 Mar 2018
  Drunk people
  • The boat was loaded with drunk people that played music very loud with their cabin doors open. I wish boat staff told them to stop drinking and close the cabin doors. Now everyone else on the boat was intimidated and affected by the smell and noise. Not worth the 500euro I paid for this trip.

   Beoordeling door SANDER LOF

 • 23 Aug 2017
  Overtocht naar Noorwegen
  • Toch wel erg moeten wachten op de kade, maar boot vertrekt toch pas als iedereen aan boord is. Slaapcabine voor 1 nacht is prima.

   Beoordeling door Anon

 • 21 Aug 2017
  Een mooie manier van reizen
  • Het is een ervaring op zich om op deze manier naar noorwegen te reizen! Inchecken ging prima, boot oprijden ook heel relaxed. Kamer was heel goed! Lekkere bedden en prima voorzieningen! Het eten en entertainment op de boot is vrij prijzig.

   Beoordeling door Anon

 • 06 Aug 2014
  Uitstekende ferry
  • Eindelijk een ferry waar alles klopte. Prima hut, sfeervolle ruimtes, goed eten, geen tochtige gangen, mooi dek, alles goed.

   Beoordeling door Guustaaf van Dijk

 • 04 Nov 2012
  Vrienden en project
  • Een geweldige uniek combi uitstapje van deels project en deels vrienden bezoek

   Beoordeling door Harko Smidt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen