Veerboot Hoek van Holland - Harwich

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Hoek van Holland - Harwich veerdienst verbindt Holland met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door Stena Line.

Boek een ferry van Hoek van Holland naar Harwich met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hoek van Holland. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hoek van Holland naar Harwich vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hoek van Holland naar Harwich, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hoek van Holland naar Harwich, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Harwich

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hoek van Holland naar Harwich. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hoek van Holland naar Harwich is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hoek van Holland - Harwich prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hoek van Holland naar Harwich verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hoek van Holland - Harwich ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hoek van Holland naar Harwich route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hoek van Holland naar Harwich reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hoek van Holland - Harwich is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 14 Feb 2020
  Prima overtocht, ondanks de storm
  • Wind in de rug dus weinig deining op het schip

   Beoordeling door Anon

 • 30 Jan 2020
  Recensie
  • Prima

   Beoordeling door Mike

 • 30 Oct 2019
  Trip to England
  • Excellent

   Beoordeling door MIKE

 • 28 Sep 2019
  Goede reis
  • Het was een aangename reis. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

   Beoordeling door Anon

 • 16 Sep 2019
  Aangename overtocht.
  • Zeer positief over autodek personeel en de wijze van hulp bij niet startende auto. De (binnen) hut zag er geweldig goed uit. Een pluim voor de zeer goed verstaanbare omroepinstallatie alsmede de boodschappen en wekdienst. Inchecken, boarden perfect en vriendelijk personeel.

   Beoordeling door D.M. WILTENBURG

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen