Veerboot Hoek van Holland - Harwich

 • Ferry Hoek van Holland - Harwich
  Ferry Hoek van Holland - Harwich

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Ferry Hoek van Holland - Harwich
  Ferry Hoek van Holland - Harwich

  Boek goedkoop en snel een Ferry Hoek van Holland - Harwich bij AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter die u graag verder helpt

Hoek van Holland - Harwich maatschappijen

  • Stena Line
  • 1-overtochten dagelijks
  • 6 uur 30 min
  • Verder

De Hoek van Holland - Harwich veerdienst verbindt Holland met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Hoek van Holland - Harwich is 349 .

Boek een ferry van Hoek van Holland naar Harwich met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hoek van Holland. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hoek van Holland naar Harwich vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hoek van Holland naar Harwich, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hoek van Holland naar Harwich, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Harwich

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hoek van Holland naar Harwich. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hoek van Holland naar Harwich is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Hoek van Holland naar Harwich verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hoek van Holland - Harwich ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hoek van Holland naar Harwich route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hoek van Holland naar Harwich reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hoek van Holland - Harwich is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Onze klanten houden van ons!

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

gebaseerd op 44 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 28 Mar 2019
  oke
  • Beetje jammer dat op de heen reis de boot al aanmeerde om 4 uur s'morgens . Ik was wakker geworden en met mij denk ik de hele boot. Had volgens mij niet gehoeven zooooooo vroeg

   Beoordeling door ANNA JACOBA BRAAS

 • 05 Mar 2019
  beste stenaline
  • ik was erg blij met stena line. beste system heeft . ik hop als hebben its halal maltijd voor moslim mensen dreest zijn goed succes voor stena line.

   Beoordeling door IDRIS RIDA

 • 04 Feb 2019
  Aangename verrassing
  • We waren aangenaam verrast door de prachtige hut met eigen badkamer en minibar. Heel vriendelijk personeel, gezellige bar en vlotte in- en ontscheping. Een aanrader

   Beoordeling door TINEKE TOOI

 • 07 Jan 2019
  Easier and cheaper than IJmuiden to Hull
  • We are not ship people, but this stay was not too long and comfortable enough. the passport check could be improved by having more checkpoints available.

   Beoordeling door NLguy

 • 22 Jul 2018
  Het duurt even maar dan gaat het ook snel...
  • Het inchecken gaat snel en soepel - paspoort laten zien en binnen een paar tellen is alles geregeld. Maar dan lang wachten vooraleer je met je voertuig aan boord kan. Eenmaal geïnstalleerd, duurt het zolang als het duurt. Lekker een boek lezen en de volgende ochtend kom je, eigenlijk iets te vroeg wakker gemaakt, min of meer uitgerust aan.

   Beoordeling door Anon