Veerboot Hoek van Holland - Harwich

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Hoek van Holland - Harwich veerdienst verbindt Holland met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door Stena Line.

Boek een ferry van Hoek van Holland naar Harwich met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hoek van Holland. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hoek van Holland naar Harwich vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hoek van Holland naar Harwich, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hoek van Holland naar Harwich, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Harwich

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hoek van Holland naar Harwich. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hoek van Holland naar Harwich is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hoek van Holland - Harwich prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Hoek van Holland naar Harwich verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hoek van Holland - Harwich ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hoek van Holland naar Harwich route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hoek van Holland naar Harwich reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hoek van Holland - Harwich is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes

Recensies

 • 13 Aug 2019
  Prima
  • Heenreis wat vertraging maar hier werd goed over gecommuniceerd aan boord. Voor herhaling vatbaar!

   Beoordeling door Anon

 • 07 Aug 2019
  Vip ruimte
  • Wij dachten dat er geen kinderen in de vip ruimte mochten? Zaten er dus wel!

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  Overtocht
  • Prima

   Beoordeling door Anon

 • 04 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Heerlijk ontspannen begin van de reis.

   Beoordeling door JEROEN B

 • 03 Aug 2019
  Prettige overtocht
  • Op de overtocht heb ik weinig kritiek. Wat erg vervelend is, is het feit dat veel automobilisten denken eerder van boord te zijn door hun motor veel te vroeg te starten waardoor mij als longpatiënt de adem wordt benomen. Teksten op de spanten die dat verbieden of afraden en controle door medewerkers zou wellicht soelaas bieden.

   Beoordeling door ALEX MOUS

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen