Ferry Holyhead - Dublin

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • 3-overtochten dagelijks
    3 uur 15 min
    Geef prijs aan
  • 4-overtochten dagelijks
    2 uur 15 min
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Holyhead - Dublin veerdienst verbindt Wales met Ierland en wordt momenteel aangeboden door Irish Ferries en Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Holyhead - Dublin, zullen we ook resultaten weergeven voor Liverpool - Dublin om u op het beste moment van Wales naar Ierland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Holyhead naar Dublin met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Holyhead. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Holyhead naar Dublin vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Holyhead naar Dublin, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Holyhead naar Dublin, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Dublin

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Holyhead naar Dublin. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Holyhead naar Dublin is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Holyhead - Dublin prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Holyhead naar Dublin verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Holyhead - Dublin ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Holyhead naar Dublin route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Holyhead naar Dublin reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Holyhead - Dublin is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

  • 19 Sep 2016
    Holyhead to Dublin vice versa.
    • We hadden een 1,5 uur vertraging omdat de zee wild was en de snelle boot niet ging. Deze moest bi gepropt worden in de grote boot. Erg druk, maar personeel was behulpzaam. Heen uitstekend gevaren.

      Beoordeling door C. Huijgen

  • 29 Aug 2016
    relaxt
    • Ondanks vertraging, die redelijk is gecompenseerd, een hele ontspannen overtocht gehad. Heerlijke koffie en de brownies waren ook niet te versmaden. Veel plaatsen om te zitten, veel ruimte om te kiezen waar. Naar buiten was wat minder. Jammer van die rookplek net achter de deur!!

      Beoordeling door Mariska

  • 18 Jun 2016
    Rustige en aangename ferry
    • Uitstekende ferrydienst. Aan te bevelen. Dubbel zo snel als de gewone ferrydiensten.

      Beoordeling door Anon

  • 12 May 2015
    Romance on the high seas
    • Stofzuigen met gasten nog in gehoor en haven net in zicht. not done

      Beoordeling door Cynthia van der Zwet

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen