Ferry Hull - Rotterdam Europoort

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Hull - Rotterdam Europoort veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Holland en wordt momenteel aangeboden door P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hull - Rotterdam Europoort, zullen we ook resultaten weergeven voor Hull - Zeebrugge en Newcastle - IJmuiden om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Holland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Hull naar Rotterdam Europoort met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hull. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hull naar Rotterdam Europoort vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hull naar Rotterdam Europoort, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hull naar Rotterdam Europoort, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Rotterdam Europoort

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hull naar Rotterdam Europoort. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hull naar Rotterdam Europoort is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hull - Rotterdam Europoort prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hull naar Rotterdam Europoort verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hull - Rotterdam Europoort ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hull naar Rotterdam Europoort route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hull naar Rotterdam Europoort reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hull - Rotterdam Europoort is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 19 Aug 2019
  Fijne overtocht
  • Wij hebben de overtocht als zeer plezierig ervaren.

   Beoordeling door Anon

 • 26 Apr 2019
  turug reis
  • De terug reis was was er te weinig controle bij de cabines. De jongeren waren zeer luidruchtig,waar door we niet konden slapen.

   Beoordeling door DONALD BONGERS

 • 21 Sep 2017
  Willem Onrust
  • Goede service, op tijd vertrokken en idem aankomst. Keuze in het restaurant beperkt. Hutten comfortabel en schoon.

   Beoordeling door WILHELMUS ONRUST

 • 13 Apr 2017
  Food in a la cart restaurant
  • The food in the à la cart restaurant was extremely perfect! Service top and have to give this team a big compliment! Many thx and will come back!

   Beoordeling door Sjef Antwerpen Belgium

 • 03 Oct 2016
  Onbeschoft personeel in zelfbedieningsrestaurant
  • In de rij wachtend tot een plaatsje vrij zou komen in het zelfbedieningsrestaurant. Brult de zgn hostess naar ons, over de hoofden van andere wachtenden heen, dat een rugzakje meenemen(waarin geld en belangrijke papieren) niet mag. Wel duidelijk voor iedereen die in de rij stond, maar niet netjes voor degene die het betreft. Ze had twee passen kunnen doen en het zacht (beschaafd) en rustig kunnen vertellen. Dan hadden we het rugzakje weggebracht. Nu zijn we zeker niet meer teruggegaan, en hebben daar geen prettig gevoel aan over gehouden.

   Beoordeling door Broer en Zussen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen