Ferry Hull - Zeebrugge

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  13 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Hull - Zeebrugge veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Belgie en wordt momenteel aangeboden door P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Hull - Zeebrugge, zullen we ook resultaten weergeven voor Hull - Rotterdam Europoort en Newcastle - IJmuiden om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Belgie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Hull naar Zeebrugge met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Hull. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Hull naar Zeebrugge vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Hull naar Zeebrugge, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Hull naar Zeebrugge, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Zeebrugge

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Hull naar Zeebrugge. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Hull naar Zeebrugge is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Hull - Zeebrugge prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Hull naar Zeebrugge verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Hull - Zeebrugge ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Hull naar Zeebrugge route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Hull naar Zeebrugge reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Hull - Zeebrugge is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 18 Jul 2015
  Een plezierige oversteek.
  • P&O was heel plezierig om mee te reizen. Mijn partner had een rollator bij zich, en hij kreeg alle support. Er was ook een vriendelijke bemanning aan boord. Alles verliep heel plezierig, maar ik had een beetje moeite met het tijdsverschil. Gelukkig waren er zowel engelse als belgische klokken. Voor "de support" verdient Uw rederij een pluim.

   Beoordeling door Een plezierige oversteek.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen