Ferry Ibiza - Palma

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  3 uur 28 min
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan

De Ibiza - Palma veerdienst is een binnenlandse route in Balearen die momenteel wordt aangeboden door Balearia en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Ibiza - Palma, zullen we ook resultaten weergeven voor San Antonio - Palma de Mallorca om u te helpen reizen in Balearen op het beste moment, voor de beste prijs.

Boek een ferry van Ibiza naar Palma met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Ibiza. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Ibiza naar Palma vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Ibiza naar Palma, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Ibiza naar Palma, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Palma

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Ibiza naar Palma. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Ibiza naar Palma is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Ibiza - Palma prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Ibiza naar Palma verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Ibiza - Palma ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Ibiza naar Palma route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Ibiza naar Palma reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Ibiza - Palma is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 29 Oct 2017
  Ferry lastig te vinden
  • Beoordeling door ADRIAAN JAN VREUGDENHIL

 • 04 Oct 2012
  Prima overtocht
  • De fast-ferry is DE manier om snel tussen de eilanden te reizen. Binnen 2 uur van Ibiza naar Mallorca is prima! De stoelen zijn uiterst comfortabel en dus is de overtocht een heerlijke ontspannen reisje. Enige minpunt: waarom 1 uur van tevoren aanwezig zijn?

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen