Ferry Igoemenitsa - Venetië

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  27 uur
  Geef prijs aan
 • 2 overtochten per week
  25 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Igoemenitsa - Venetië veerdienst verbindt Griekenland met Italie en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Igoemenitsa - Venetië, zullen we ook resultaten weergeven voor Patras - Venetie om u op het beste moment van Griekenland naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Igoemenitsa naar Venetië met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Igoemenitsa. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Igoemenitsa naar Venetië vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Igoemenitsa naar Venetië, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Igoemenitsa naar Venetië, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Venetië

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Igoemenitsa naar Venetië. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Igoemenitsa naar Venetië is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Igoemenitsa - Venetië prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Igoemenitsa naar Venetië verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Igoemenitsa - Venetië ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Igoemenitsa naar Venetië route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Igoemenitsa naar Venetië reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Igoemenitsa - Venetië is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 04 Oct 2012
  Venetie zien opweg naar huis
  • Boot (Kritill) is behoorlijk afgeleefd, dek en dekstoelen vuil. WC´s worden redelijk goed schoon gehouden in relatie tot hoeveelheid personen. Uitrusting wc´s is slecht, toiletpotten zijn gammel, voorzichtig zitten anders vallen ze om als gevolg van corrosie van de vloer. Communicatie tijdens aan boord gaan matig, bij het van boord gaan chaotisch, verkeersregelaars geven tegenstrijdige opdrachten, verbazingwekkend dat we zonder schade van de boot zijn gekomen.

   Beoordeling door Robert Heijboer

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen