Ferry Igoumenitsa - Ancona

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  16 uur
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  15 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Igoumenitsa naar Ancona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Igoumenitsa - Ancona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Igoumenitsa naar Ancona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Igoumenitsa naar Ancona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Igoumenitsa - Ancona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Oct 2014
  Desastreuze terugtocht met een oude veerboot
  • De boot die door ons geboekt was (Cruise Europa), zou defect zijn. Er zou een vervangende overtocht geboekt worden via Anek Super Fast. Deze zou om 18.00 uur vertrekken. In Igoumenitsa hoorden wij dat pas om 24.00 uur een boot van Grimaldi zou komen. De Catania. Deze kwam pas om 01.30 uur aan en ging om 2.30 uur weg. Alleen heeft niemand verteld dat deze boot geen 16 uur maar 24 uur over de vaart zou doen. Hadden we dat vooraf geweten hadden we een andere dag vertrokken. De boot was bovendien oud en klein en met weinig voorzieningen voor dekpassages. Ons hotel in Ancona was hierdoor ook niet op tijd te annuleren, waardoor wij extra kosten hebben gemaakt. Kortom slechte communicatie en slechte service van Minoan. Ook hebben we geen antwoord ontvangen op onze mail met een officiële klacht over het feit dat er geen enkele communicatie over de veel langere reistijd is gegeven. En hierin stonden wij echt niet alleen. Er waren veel passagiers die nergens van op de hoogte waren en die aansluitingen met vervoer misten of accomodatie voor de nacht niet meer op tijd konden bereiken.

   Beoordeling door teleurgestelde griekenlandgangers

 • 15 Aug 2012
  De aankomst tijd is niet volgens schema
  • Ik had destijds voor Fast Ferries gekozen omdat de aankomsttijd goed uit kwam in mijn reisschema. Later bleek dat de boot 2 uur later aan zou komen. Dat kortdurend niet overeen met wat ze beweren: Fast Ferries??

   Beoordeling door Dimitrios Filaktakis

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen