Ferry Igoumenitsa - Bari

kaart
 • Igoumenitsa - Bari
  Igoumenitsa - Bari

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Igoumenitsa - Bari
  Igoumenitsa - Bari

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Ferry Igoumenitsa - Bari met ANEK Superfast en Ventouris Ferries - Prijzen vanaf € 178

 • 7 overtochten per week
  9 uur
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  11 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Igoumenitsa - Bari veerdienst verbindt Griekenland met Italie en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Ventouris Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Igoumenitsa - Bari, zullen we ook resultaten weergeven voor Igoumenitsa - Brindisi, Patras - Bari en Patras - Brindisi om u op het beste moment van Griekenland naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Igoumenitsa naar Bari met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Igoumenitsa. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Igoumenitsa naar Bari vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Igoumenitsa naar Bari, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Igoumenitsa naar Bari, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Bari

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Igoumenitsa naar Bari. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Igoumenitsa naar Bari is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Igoumenitsa naar Bari verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Igoumenitsa - Bari ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Igoumenitsa naar Bari route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Igoumenitsa naar Bari reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Igoumenitsa - Bari is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Alternatieve Routes