Ferry Igoumenitsa - Bari

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • 1-overtochten dagelijks
    11 uur 30 min
    Geef prijs aan
  • 7 overtochten per week
    9 uur
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Igoumenitsa - Bari veerdienst verbindt Griekenland met Italie en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Ventouris Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Igoumenitsa - Bari, zullen we ook resultaten weergeven voor Igoumenitsa - Brindisi, Patras - Bari en Patras - Brindisi om u op het beste moment van Griekenland naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Igoumenitsa naar Bari met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Igoumenitsa. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Igoumenitsa naar Bari vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Igoumenitsa naar Bari, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Igoumenitsa naar Bari, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Bari

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Igoumenitsa naar Bari. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Igoumenitsa naar Bari is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Igoumenitsa - Bari prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Igoumenitsa naar Bari verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Igoumenitsa - Bari ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Igoumenitsa naar Bari route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Igoumenitsa naar Bari reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Igoumenitsa - Bari is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen