Ferry Igoumenitsa - Brindisi

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Goedkope Igoumenitsa - Brindisi prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Igoumenitsa naar Brindisi verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Igoumenitsa - Brindisi ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Igoumenitsa naar Brindisi route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Igoumenitsa naar Brindisi reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Igoumenitsa - Brindisi is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 14 Aug 2019
  Ferry to Brindisi
  • Personeel wordt geselecteerd voor hun cliënt onvriendelijkheid skills. Geen wc papier, lounge op slot, buffet gewoon slecht en duur. Maar ja wat verwacht je voor €140 !!

   Beoordeling door MICHAEL BRYCE

 • 28 Aug 2016
  slecht georganiseerd
  • Het adres van de haven klopt niet, vanaf hier vertrekken alleen ferrys naar Corfu, daarna was het zoeken naar de juiste plek om kn te checken, stond nergens aangegeven. 2 uur vertraging, restaurant aan boord was simpel en sloot een uur na vertrek. Verder totaal niks te doen aan boord. Personeel wist niet hoe laat we aan zouden komen en zei maar wat, met als gevolg dat we veel te laat wakker waren. Het leek er een beetje op alsof de ferry voor de 1e keer met dit personeel op weg was.

   Beoordeling door Martijn ter Haar

 • 19 Jul 2015
  Not a pleasent experience
  • The boat of Grimaldi Lines was in a bad condition and it is very overpriced for the service they provide and for the accomodation (especially the cabins). The guy on the reception was disrespectful to the guests and acted like he is an officer on the boat instead of being helpfull and welcomming to the guests. We had a bad experience and I would not recommend Grimaldi Lines to anyone.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Jul 2015
  slechte en waardeloze maatschappij
  • De boot is stink smerig, letterlijk. Het personeel gedraagt zich als horken, en het voedsel is te duur en nauwelijks geschikt voor consumptie. Tip: neem zelf eten en drinken mee. De hutten zijn eigenlijk ook slecht en vies. De site van Grimaldi is onduidelijk en wij gaan in ieder geval nooit meer deze maatschappij boeken. Service bij de incheck balie is slecht. Was overigens ook zo van Italië naar Griekenland. Als je naar de overkant wil moet je met de boot; vermijd Grimaldi Lines.

   Beoordeling door slechte maatschappij

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen