Ferry Iraklion - Santorini Thira

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  5 uur 35 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  1 uur 45 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Goedkope Iraklion - Santorini Thira prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Iraklion naar Santorini Thira verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Iraklion - Santorini Thira ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Iraklion naar Santorini Thira route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Iraklion naar Santorini Thira reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Iraklion - Santorini Thira is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 10 Jun 2015
  Prima schepen maar wel veel langzamer dan geadverteerd.
  • De schepen van seajets zijn goed en stabiel, prettig reizen. De duur van de reis viel wel erg tegen. Geadverteerd en in het schema staat dat de reis 1:45 duurt alleen hier klopt niks van. De boot vertrok op de heenreis een half uur te laat en op de terugweg een dik uur. Hiernaast doen ze er per enkele reis dik 3 erover omdat ze maar op halve snelheid varen. Ons werd verteld om brandstof te besparen. Houd dus rekening met behoorlijk langere reistijden dan die in het schema staan! De terugweg waren wij hierdoor 3:30 uur later terug op bestemming. Zo high speed is deze Ferry maatschappij dus niet.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen