Ferry Iraklion - Santorini Thira

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  6 uur 10 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  1 uur 45 min
  Geef prijs aan

De Iraklion - Santorini Thira veerdienst verbindt Kreta met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen:

 • Golden Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Minoan Lines
 • Sea Jets

Boek een ferry van Iraklion naar Santorini Thira met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Iraklion. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Iraklion naar Santorini Thira vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Iraklion naar Santorini Thira, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Iraklion naar Santorini Thira, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Santorini Thira

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Iraklion naar Santorini Thira. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Iraklion naar Santorini Thira is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Iraklion - Santorini Thira prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Iraklion naar Santorini Thira verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Iraklion - Santorini Thira ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Iraklion naar Santorini Thira route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Iraklion naar Santorini Thira reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Iraklion - Santorini Thira is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 10 Jun 2015
  Prima schepen maar wel veel langzamer dan geadverteerd.
  • De schepen van seajets zijn goed en stabiel, prettig reizen. De duur van de reis viel wel erg tegen. Geadverteerd en in het schema staat dat de reis 1:45 duurt alleen hier klopt niks van. De boot vertrok op de heenreis een half uur te laat en op de terugweg een dik uur. Hiernaast doen ze er per enkele reis dik 3 erover omdat ze maar op halve snelheid varen. Ons werd verteld om brandstof te besparen. Houd dus rekening met behoorlijk langere reistijden dan die in het schema staan! De terugweg waren wij hierdoor 3:30 uur later terug op bestemming. Zo high speed is deze Ferry maatschappij dus niet.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen