Ferry Jersey - St Malo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  1 uur 15 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Jersey naar St Malo verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Jersey - St Malo ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Jersey naar St Malo route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Jersey naar St Malo reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Jersey - St Malo is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 20 Jul 2018
  Slechte organisatie bij vertrek
  • Vertraging van een uur bij vertrek Geen info bij vertraging Geen duidelijke reden voor vertraging Omroep niet te verstaan Geen borden met vertrekinfo 2 ferries die gelijktijdig vertrekken is een ramp Organisatie kan beter Geirriteerde klanten en personeel

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen