Ferry Kapellskar - Naantili

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 55 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Kapellskar - Naantili veerdienst verbindt Zweden met Finland en wordt momenteel aangeboden door Finnlines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Kapellskar - Naantili, zullen we ook resultaten weergeven voor Stockholm - Helsinki en Stockholm - Turku om u op het beste moment van Zweden naar Finland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Kapellskar naar Naantili met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Kapellskar. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Kapellskar naar Naantili vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Kapellskar naar Naantili, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Kapellskar naar Naantili, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Naantili

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Kapellskar naar Naantili. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Kapellskar naar Naantili is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Kapellskar naar Naantili verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Kapellskar - Naantili ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Kapellskar naar Naantili route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Kapellskar naar Naantili reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Kapellskar - Naantili is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Aug 2019
  prima
  • alles prima

   Beoordeling door Anon

 • 24 Jul 2016
  Goedkoop en prettig varen
  • Zeker als het weer droog is is dit de beste en goedkoopste overtocht.Enkele reis inc ontbijt en warme maaltijd met een camper en 2 personen voor 112 Euro all in.

   Beoordeling door GOEDKOOP EN PRETTIG VAREN

 • 26 Jun 2016
  Finlandreis 2016
  • Prijsvriendelijke overtocht (buffet en lunch inbegrepen).

   Beoordeling door Luc Engels

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen