Ferry Kiel - Klaipeda

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  20 uur
  Geef prijs aan

De Kiel - Klaipeda veerdienst verbindt Duitsland met Litouwen en wordt momenteel aangeboden door DFDS.

Boek een ferry van Kiel naar Klaipeda met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Kiel. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Kiel naar Klaipeda vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Kiel naar Klaipeda, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Kiel naar Klaipeda, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Klaipeda

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Kiel naar Klaipeda. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Kiel naar Klaipeda is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Kiel - Klaipeda prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Kiel naar Klaipeda verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Kiel - Klaipeda ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Kiel naar Klaipeda route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Kiel naar Klaipeda reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Kiel - Klaipeda is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Aug 2019
  Comfortabel een grote afstand overbruggen
  • Het bleek, dat we in het à la carte restaurant niet konden eten. Dat kon alleen met een voucher, mits je gereserveerd had, dit ondanks het feit dat er ruim voldoende vrije tafels waren!!! Overigens moet men deze procedure dan VOORAF duidelijk kenbaar maken lijkt me! Na veel heen en weer gepraat mochten we aan een lege tafel wachten tot er een plaats vrij zou komen. Dat gebeurde, dus we gingen er snel zitten. Toen bleek echter, dat men niets meer zou opdienen en konden alsnog afdruipen naar het zelfbedieningsbuffet. Dat was ivm onze 40 jarige huwelijksreis nou juist niet de bedoeling! Als je weet dat er - duidelijk zichtbaar - mensen op een tafel zitten te wachten behandel je die toch niet zo. Geef dan TIJDIG aan, dat het een zinloze exercitie is. En waarom niet één van de lege tafels gebruiken!??? Is men liever lui dan moe of is omzet totaal niet van belang......? Voor de terugreis uiteraard alsnog vouchers besteld, maar dit bruidspaar houdt hier een hele nare smaak aan over

   Beoordeling door WKT

 • 13 Jan 2018
  Reis naar Klaipeida
  • Prima reis en prima accomodatie, alleen de route van het station in Kiel naar de boot is een ramp. Eigenlijk alleen veilig te bereiken met een taxi.

   Beoordeling door HELENA MARIA POST

 • 12 Aug 2016
  rustig overvaren
  • Heerlijk om in een schone hut rustig de nacht te kunnen doorbrengen en dan uitgerust aan je vakantie te beginnen.

   Beoordeling door loes

 • 30 Aug 2014
  leuke overtocht naar Litouwen.
  • aangenaam om te reizen per boot. Er zouden meer faciliteiten moeten zijn zoals een (kinder)bioscoop. De reis van 22 uur is er lang genoeg voor..

   Beoordeling door J A F Leijting

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen