Ferry Klaipeda - Kiel

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  20 uur

Alternatieve Routes

De Klaipeda - Kiel veerdienst verbindt Litouwen met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door DFDS.

Boek een ferry van Klaipeda naar Kiel met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Klaipeda. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Klaipeda naar Kiel vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Klaipeda naar Kiel, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Klaipeda naar Kiel, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Kiel

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Klaipeda naar Kiel. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Klaipeda naar Kiel is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Klaipeda naar Kiel verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Klaipeda - Kiel ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Klaipeda naar Kiel route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Klaipeda naar Kiel reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Klaipeda - Kiel is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Feb 2019
  Low standard
  • Low standard on board. Quality of the food was low and the only restaurant was not open available due to not enough manpower and food available.

   Beoordeling door Anon

 • 28 Jun 2015
  Het inchecken in Kleipeda
  • Vooraf aan onze terugreis naar Kiel werd ons gevraagd om 3 uur van te voren aan wezig te zijn, we waren er zelfs iets vroeger. Er was een rij met wachtende, maar met de caravan moesten we ernaast gaan staan. Het leek erop dat wij nooit aan de beurt waren, op onze vraag hoe dat zat werden we direct geholpen. Daarna het terrein op, nergens geen aanduiding, vrachtwagens overal om ons heen, we rijden richting laadklep en worden naar de kant verwezen. Daar staan we ruim 2 uur en zien een onafgebroken stroom van vrachtwagens voor en achteruit de boot op gaan. Niemand zegt ons iets en je vraagt je dan af komen wij er nog op, en ja hoor, als praktisch laatste ging wij aan boord. Bij het ontladen in Kiel was er nog een verrassing, nadat een stel vrachtwagens van de boot waren kwamen onze caravans in zicht, en werd mij vrolijk medegedeeld dat ik de combinatie er achteruit moest afrijden, wel dat lukt mij nooit, en weigerde dat te doen, gelukkig werd er een menner opgeroepen die dit voortreffelijk deed, het had ons heel wat zenuwen gekost en waren blij dat we weer op land waren.

   Beoordeling door johannes van Dijk

 • 20 Aug 2014
  Heel goed!
  • Deze route, verbinding is een aparte hele goede ervaring geweest met DFDS!

   Beoordeling door Marina Goossens

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen