Ferry Klaipeda - Kiel

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  20 uur
  Geef prijs aan

Hoe de beste prijs te vinden voor Klaipeda naar Kiel verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Klaipeda - Kiel ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Klaipeda naar Kiel route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Klaipeda naar Kiel reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Klaipeda - Kiel is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Feb 2019
  Low standard
  • Low standard on board. Quality of the food was low and the only restaurant was not open available due to not enough manpower and food available.

   Beoordeling door Anon

 • 28 Jun 2015
  Het inchecken in Kleipeda
  • Vooraf aan onze terugreis naar Kiel werd ons gevraagd om 3 uur van te voren aan wezig te zijn, we waren er zelfs iets vroeger. Er was een rij met wachtende, maar met de caravan moesten we ernaast gaan staan. Het leek erop dat wij nooit aan de beurt waren, op onze vraag hoe dat zat werden we direct geholpen. Daarna het terrein op, nergens geen aanduiding, vrachtwagens overal om ons heen, we rijden richting laadklep en worden naar de kant verwezen. Daar staan we ruim 2 uur en zien een onafgebroken stroom van vrachtwagens voor en achteruit de boot op gaan. Niemand zegt ons iets en je vraagt je dan af komen wij er nog op, en ja hoor, als praktisch laatste ging wij aan boord. Bij het ontladen in Kiel was er nog een verrassing, nadat een stel vrachtwagens van de boot waren kwamen onze caravans in zicht, en werd mij vrolijk medegedeeld dat ik de combinatie er achteruit moest afrijden, wel dat lukt mij nooit, en weigerde dat te doen, gelukkig werd er een menner opgeroepen die dit voortreffelijk deed, het had ons heel wat zenuwen gekost en waren blij dat we weer op land waren.

   Beoordeling door johannes van Dijk

 • 20 Aug 2014
  Heel goed!
  • Deze route, verbinding is een aparte hele goede ervaring geweest met DFDS!

   Beoordeling door Marina Goossens

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen